Preikestolen på Preikestolen!

Vi er på tuppen der!

Preikestolen – ennå hadde ikke Preikestolen Gamers av ulike årsaker tatt turen opp dit og spilt brettspill. Da takras foreslo at vi skulle ta turen opp dit en gang i sommer tok Sveinmain affære, og gjorde som de gjør i Brettspillet K2, utnytter værvinduet som er for å nå toppen. Nå hadde vi et slik vindu, dvs. høytrykk i uoverskuelig fremtid, så hvorfor ikke bare gjøre det så snart det blir mandag.

Stolte Pgere på Preikestolen
Bratte partier måtte forseres på vei opp!

6 interesserte meldte seg kjapt og den første brettspillekpedisjonen til Preikestolen var et faktum, selv om Takras og Pift hadde vært der i fjor og spilt Fjords… Nå skulle det gjøres skikkelig.

Den ene ideen tok den andre og Takras ville selvsagt spille inn PGs tradisjonelle jule-schlager oppe på platået. Dermed ble både nisseluer, bord og spill med opp.Gråvær fra morgenen av lagde litt skepsis, men et hav av sollys åpenbarte seg da ekpedisjonen startet. Med ett forfall tok Vegard, Saulius, Peter, Takras og Sveinmain i fatt på turen. Stemningen var god og Saulius ledet an i et enormt tempo, som gjorde at pulsklokka til Peter pep alarmerende allerede i første bakken. På første flaten kom årets PG-julesang frem fra sekken for øving. Men da kun Sveinmain og Takras hadde hørt sangen før, ble det litt utfordring for sangerne.

For ivrig jubling kan fort bli katastrofalt…

Kortene føyk opp i lufta!

Ikke lett å spille kort

Gode og svette kom vi til toppen av Preikestolen akkurat da solen forot platået. Lite folk sent på kvelden så Sveinmain rigget bord på den beste fotoshoot-plassen helt på tuppen. Hva skulle vi spille? For å ta ingen sjanser falt valget på Qwirkle. Med tunge solide brikker skulle det mye til for at de blåste utfor kanten. Det var vel den mest stemningsfulle Qwirklerunden jeg har spilt. Og det ble meget jevnt på slutten. Sveinmain klarte akkurat å passere Saulius og vant det hele. 1. Sveinmain 113 2. Saulius 109 3. Peter 98 4. Vegard 92.

Zombie dice, eller Santa-dice som det også kan kalles…
Greetings from Preikestolen

Så var det klart for musikkvideo. Nisseluer på og en del storøyde turister som dukket opp mens vi var der oppe. God steming og vakker sang ljomet over platået. Vi testet Preikestol-yatzee med terning utfor kanten, og Preikestol-kortspilling. Kortene blåste av platået og himmelhøyt opp i lufta. Et fantastisk skue. Takras var fornøyd men da var det såpass kaldt at alle beholdt luene på.

Zombie-dice ble foreslått før nedfarten, og ble spilt stående på platået. Sveinmain vant også denne gangen med hele 10 poeng på sin runde.

Dermed var det bare å starte på nedfarten, litt musikkvideoinnspilling fikk litt varme i eller kalde kropper.

Zombie-nissen.
Sushi=mygg!

Rett ved Preikestolhytta tok vi igjen sola og tok en stemningsfull runde Zushikok am Gockelwok. Denne gangen også med Sveinmain som vinner. Men på en slik tur var vi alle vinnere…

Her er noen stemningsbilder fra solnedgangen:

Saulius holder solen oppe…

Mains sekk i solnedgang

Og hvis det skal være noen tvil:

Will be back…

4 kommentarer til «Preikestolen på Preikestolen!»

  1. Fantastiske bilder! Dere gjør oss andre PG-medlemmer stolte!!! 😀

  2. Viktig å være representert overalt! Spesielt når navnet til PG «tilfeldigivis» passer med en severdighet.

  3. Tilbaketråkk: Tunge spill så hodet knaker « Preikestolen Gamers

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere liker dette: