6er koden – igjen!

6 is the new era – sånn har det blitt i Preikestolen gamers i de siste gangene, så også i dag. Men vi ventet på etternølerne, så tok vi en runde Diamant. Etterhvert som folk kom til var vi alle 6 rundt bordet, og de som kom fikk antall diamanter i kista den dårligste hadde, og det var stort sett null. Peter klarte å snyte Sveinmain for seieren i første runde, men med alle klare til å fylle kistene igjen tok vi en ny runde. 1. Peter, 2. Sveinmain, 3. Saulius, 4. Kjell Henrik, 5. Daniel og 6. Rune.

image
Litt god gruvemat denne mandagen før alle skulle dykke ned i dypet og hente med seg diamanter.

Denne gangen var alle på plass fra start. Rune kjørte kyllingtaktikken og sprang tidlig omtrent hver eneste runde. Sveinmain og Peter fulgte hverandre tett og sprang stort sett på likt alltid. Daniel, Kjell Henrik og Saulius var de tøffe, men Daniel ble den tøffeste og fikk en kjempepott etter de andre 2 hadde trukket seg. Daniel vant dermed sitt første PG-spill ever – ovasjoner til han!

image
God stemning rundt bordet, da vi igjen ble 6 spillere!

Kjell Henrik hadde vært på handletur(igjen) og hadde tatt med seg den nye utgaven av Citadels, som var vakrere og hvor en kunne variere mer på roller enn den gamle orginalen. En spiller også til 7 distrikter istedet for 8 i den nye. Ellers er mye likt. For Daniel og Rune ble dette et nytt bekjentskap, og kanskje et steg opp fra de tidligere spillene en hadde prøvd i PG. Men rolleutvelgelsen gikk kjapt, spillet fløt godt, spesielt med hotellklokka som plinget støtt og stadig når noen tenkte for lenge(anbefales i alle spillklubber). Noen roller gikk igjen på død og tyveri, og enkelte valgte alltid samme rolle.

image
Daniel har knekt koden og kommet i siget med rollevelgingen. Hotellklokka står klar i tilfelle…

Kong Rune var alltid førstemann ut og valgte assasin, drepte kongen og kunne igjen velge neste runde(spilte litt feil, men moro, da den drepte egentlig skal være konge neste runde). Sveinmain satt etter Peter, som har teft for dreping og stjeling, men likevel hadde Sveinmain sjansen til å bygge sitt 7 distrikt. Men han ble for grådig, ble dermed frastjålet kortene sine, senere drept og frastjålet igjen. Dermed ble det de andre som måtte gjøre opp om seireren. Kjell Henrik vant med 31 p, 2. Peter 29, 3. Daniel 26, 4. Saulius 21, 5. Sveinmain 19, 6. Kong Rune 15p

image
Pling – noen tenkte for lenge hvilken rolle de skulle velge…

Citadels funket godt igjen med 6 spillere og alle gav det i snitt 8 på spillopplevelse. Kan godt spilles igjen, da det var smart å avslutte etter 7 distrikter.

image
Hvor høyt skal jeg sette budet denne gangen???

Kjell Henrik ville gå, men Bluff gjorde at han satte seg igjen. Dermed ble det igjen en kjekk runde hvor terningene straffer hardt de som tar for store sjanser. Husker ikke helt rekkefølgen på når folk røk ut(har nok fortrengt det) men i allefall satt Kjell Henrik og Peter igjen i finalen. Peter klarte å finte Kjell Henrik i finale en mot en terning. Dermed fikk nok han sove godt den natta.

Vi andre måtte vri og vrenge oss til neste PG samling.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere liker dette: