Black week i Pg – løp og kjøp

Det ble strømstans i Grotten denne mandagen. Alltid trofaste Christian og Peter møtte samtidig med at Kjell Henrik begynner å komme på PG-sporet igjen, sammen med GrotteKnugen Sveinmain.

Sveinmain hadde forberedt Blackout Hong kong, og Christian og Peter var klare for å teste dette Alexander Pfister spillet som for noen hadde gått under radaren, eller forsvunnet i mørket. Ville det lyse denne kvelden?

Strømmen hadde gått i Hong Kong, og den ble borte leeeenge. Såpass at byen begynner å gå tom får mat, medisiner, vann, bensin, bøker og verktøy(litt ulogisk de 2 siste). Vi var alle 4 hvert vårt redningesteam som skulle få inn rett manskap, få de inn i byen og lete i ulike områder. Men det er alltid farlig og hospitalene til de forskjellige teamene ble etterhvert fylt opp. Hvem som skulle havne på sykestua var helt tilfeldig, men Christian fikk det til at det alltid var lederen som havnet der, den mest verdifulle selvsagt. Han trakk lederen hver bidige gang. Skulle tro det hjalp han til seier, men det var ikke så enkelt.

Varene har ankommet Hong Kong – Vann, bensin og verktøy. Her har Grå 5 enheter bensin…

Sveinmain ville det annerledes. Han gikk for å hanke inn poeng isteden for penger, som både Kjell Henrik og Peter hadde lommene fulle av. Det ble mer trått med kjøp av nye teamarbeidere, men likevel klarte han å sige i fra i tet. Han klarte også å få gjennomsøkt et helt distrikt først(alle hjørnene)og fikk derfor en fordel av dette underveis i spillet. Denne klarte ingen å tette luka på selv om de prøvde iherdig. Til å begynne med satt alle å så på hver sin handling i de 3 første som alle kunne gjøres simultant. Men etterhvert som vi så at dette kunne bli en laaang kveld, så fikk vi både hentet ressurser, og kjøpt kort så spilletiden på den måten ble helt akseptabel, selv om dette spillet kanskje er best med 3 spillere for høyere tempo, så klarte vi oss ganske bra. 2,5 timer uten regelforklaring er innafor til å være et Pfisterspill.

Sluttscore i en by ferdig reddet.
  1. Sveinmain 111 poeng, 2. Christian 92p. 3. Kjell Henrik 87, 4. Peter.

Black out Hong Kong var et veldig kjekt spill. Nok å tenke på og mye som skjedde rundt på brettet. Mulig det er bedre med 3 spillere, men vi fikk det til å fungere såpass med 4 at det fikk 8/10 på skalaen av samtlige. Black is bright – anbefales om du vil ha flere Alexander Pfister spill, og det vil jeg ha!

Som en avslutter tok vi en runde Einfach tierish. Sistnevnte tapte Sveinmain med 2x 0 poeng foran Christian som også fikk 2x 0 poeng. Peter vant Einfach denne gangen, tror det var med 7 poeng. Foran Kjell Henriks 3,5 poeng. Einfach er meget godt likt som en avslutter.

Vi rakk enda en – No thanks. Også bedre og bedre likt i PG. Kjapt og intenst og med mange rå latter når Sveinmain gikk tom for brikker og måtte trekke inn 35 poeng. Husker bare hvem som tapte dette spillet denne kvelden, og det var han med 35 kortet.

En kommentar til «Black week i Pg – løp og kjøp»

  1. Tilbaketråkk: Space Race to the bus – Preikestolen Gamers

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere liker dette: