Preikestolen Gamers

Norges mest aktive brettspillklubb på nett

Vik, Columbus! Her kommer vikingene!

Posted by Takras den 19. januar 2011

Vikingene var som kjent de første som oppdaget Amerika, og vi nordmenn er de rettmessige eierne av dette kontinentet (med mindre du tenker på at det allerede bodde innfødte folk der). Men vikingene i vår fortid var så snille og greie, så de lot disse amerikanerne (i dag kalt indianere) få beholde landet sitt i ro og mak.

Vel, kanskje det ikke var helt slik det skjedde. Men vikingmytologien har mye ved seg. Mye spennende og mystisk. Mange nordmenn er i hvertfall fascinerte av denne tidsperioden og stolte av at de er etterkommere av disse eventyrerne. Og det er det jeg skal reflektere over i dag; et vikingspill.

Et bilde sier så mye mer enn tusen ord, så i dette tilfellet: VIDEO!

Dette er min første video av denne typen, ergo sum vil det være en del skjønnhetsfeil og noe som bare ikke blir helt rett underveis. Så, gjerne legg igjen hva du gjerne skulle sett i en fremtidig episode, i kommentarfeltet under. Håper du finner videoen nyttig, selv om den er hele 10 minutt lang! Jeg skal prøve å bli litt mer kortfattet fremover, med mindre dere vil ha den lang 🙂

Én kommentar to “Vik, Columbus! Her kommer vikingene!”

  1. […] Vik, Columbus! Her kommer vikingene! […]

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

 
%d bloggere like this: