dagen derpå

Ny PG kveld på Frivilligheten på Jørpeland, dette var dagen etter mange av oss hadde vært på MidWinter i Haugesund. Alltid spennende da hvor mange som dukket opp. Men hele 7 spillere tok turen, og Peter hadde tatt med oppvarmingsspillet TransEuropa. Vi jazzet opp spillet til 7 spillere, og det funket utmerket. Her skal en bygge ut jernbanenettet i Europa og bygger en seg inntil en annen spillet kan en bruke jobben denne hadde gjort. Synd for Sveinmain som ikke fikk drahjelp av noen, og tapte så det sang, mens Peter klarte å vinne hele greia denne gangen. Lenge siden forrige TransEuropa nå, men fortsatt et kjekt og raskt spill som læres raskt.

Andre hadde tatt med Root, og i Rootberts fravær hadde Ingebjørg og Yurii lyst til å bli med i denne fantasiverdenen. Andre forklarte reglene så godt han kunne og Yurii hadde spilt før. Likevel var det Ingebjørgs superkatten som klarte det Sveinmain ikke klarte sist han spilte. Å passere 27 poeng, komme seg til 30 poeng og vinne hele greia. Det tok noen timer, men hva gjør det når tiden flyr og en har det gøy!

På det andre bordet ville Melanie igjen ta en tur til El Dorado. Sveinmain, Josef og Peter ble med på reisen. Josef satset på pengekort, og Peter satset på å sperre for de andre. Sveinmain snek seg forbi, og så ble det en slik Formel 1 følelse på det hele. Josef og Melanie kom ikke forbi, og Peter flyttet seg ikke. Sveinmain seilte godt i fra og seieren var aldri i fare, selv om resten av gjengen fikk opp farten etterhvert. Det ble en kamp om 2. plassen som Josef kuppet. Kjekt racingspill hvor en bygger opp stokken sin til forflytning.

Melanie ville spille en runde Splendor, og det ble det. Hun var ikke vant med å spille 4 spillere, men det fungerer godt med 4, og blir mye mer kjemping om de gode kortene. Det hele ble en meget tett affære, hvor alle passerte 15 poeng i siste og avgjørende runde. Noen hevdet at de hadde vunnet, men her på bloggen deler vi seieren denne gangen.

Melanie tok turen hjem og Sveinmain, Peter og Josef spilte en runde Calico. Liker du abstrakte spill hvor en skal se mønstre og muligheter så er dette spillet for deg. Her skal vi lage kattetepper, og i tillegg tilpasse brikkene dine til å ha forsjellig mønstre og farger. 12 muligheter i alt. Sveinmain konsentrerte seg om katter og farger, og mønstre var det litt verre med. Peter satset på katter, mens Josef klarte å få full pott på alle 3 oppdragene med både farger og mønstre, og tok en fortjent seier.

Screenshot

Da var Rootgjengen også ferdig og vi kunne alle komme oss hjem og bare vente på at det igjen skal bli mandag.

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..