Clank! Eller: legg kortene så Takras kan se dem

Nå er det fort sånn i Clank! Legacy at ting vil endre seg på brettet, fra spill til spill. Joda, dette er et såkalt Legacy-spill, hvor vi klistrer på kort og brett, bruker sprittusj og tegner på komponentene, og river i stykker kort vi er ferdige med.

Det blir en meget kort rapport siden vi helst skal unngå spoilers. Det vil være litt spoilers her, men ingen ting som betyr noe i seg selv. Det er jo historien og spillmekanismen bak som er gøy å oppdage selv, og ting kommer helt sikkert ikke til å se likt ut for dere.

Dette ble kanskje den lengste sesjonen hittil. Det kom masse drageangrep i begynnelsen, men da er det lite skade som deles ut. Ellers fikk vi utforsket absolutt alt. Men herr Knut holdt hånda si hemmelig og gjorde mange ting, helt til det ble sagt «hvorfor kan du det? kan du det også? er det mulig?» så Takras ba Knut om å legge kortene ned mens de ble spilt.

Så fra da av, hver gang det var Knuts tur, ytret han «da legger jeg ned kortene så Takras kan se dem». Sånn går rapportene når vi ikke skal spolere 😀

Men, Takras hadde en vanvittig flaks denne gangen. Det var en skattejakt med en gåte. Og Takras gjettet bare, for gåten var litt lang. Og sannelig tror du ikke han traff det eneste punktet som var rett! Helt vanvittig.

  1. Sveinmain 120, 2. Knut 99, 3. Vegard 86, 4. Takras 72.

En kommentar til «Clank! Eller: legg kortene så Takras kan se dem»

  1. Tilbaketråkk: Huset vinner alt – Preikestolen Gamers

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere liker dette: