Førjulskos med Aliens

Nå som Takras er tilbake i regionen følger det klart med litt tusser og troll, eller Xenomorphs. Denne helga ble det på kort varsel invitert til romfart i skipet Nemesis og spillet med samme navn.

Vi er på vei gjennom verdensrommet tilbake til jorda. Alle ligger i hypersøvn. Men så våkner vi, fortumlet og forvirret. Hvor var nå kontrollrommet? Eller kantina? Hvorfor ble vi vekket?

Takras Arena hadde satt stemningen med skummel musikk fra forskjellige filmer og serier.

img_4312-2
Litt tid med oppsett, men etter det fløt spillet veldig bra.

 

Mørkt og skummelt i verdensrommet. Perfekt!

Alle skal hjelpe til med å få skipet på rett kurs, reparere motorene og sørge for at vi overlever. Det er teorien. sannheten er at du egentlig ikke bryr deg om de andre; du har et eget mål. Et hemmelig mål.

Wouter, Magnar og Takras måtte finne ut hvor skipet var på vei mens inntrengere (Aliens) sprang ut om vi lagde for mye støy. Vitenskapsmannen Takras satt i rullestol, men knertet første fullvoksne inntrenger, mens soldaten Magnar ikke klarte å treffe. Nervøs, kanskje.

Piloten Wouter satte kursen og lovte at det var Jorden som var målet. Kunne vi stole på ham? Takras kunne dra til Jorden, men da måtte han først ødelegge reiret til dronning-Alien, noe ingen visste hvor var, engang. Alternativ var å sørge for at Wouter ikke overlevde turen.

I rullestol et det vanskelig å bevege på seg og Takras fikk det ene infiserte såret etter det andre. Ikke noe kjekt. Men han ble førstemann som kom seg i trygghet i søvnkapsel.

Ingen tilrettelegging for rullestolbrukere.

Wouter kom like etter, mens soldaten Magnar fortsatt var altfor nervøs og lagde altfor mye bråk. Det ble hans ende.

Vi kom frem til Jorden. Wouter hadde klart oppdraget sitt og var fremdeles i live. Takras hadde klart sitt. Men han var død.

Nemesis var er veldig kult spill som starter mildt og med en tro om at vi har kontroll. Så skjer det ene etter det andre og kontrollen er omgjort til spenning.

Det ble en veldig kjekk fortelling å huske til neste gang. Noe det garantert blir for alle tre, for dette ga skikkelig mersmak. 10/10 på skalaen.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere liker dette: