Reykholt, do you Mind?

Før showet startet, og godt inspirert av MidWinter, hadde Sveinmain sin selvlagde utgave av The Mind(i påvente av neste innkjøp). Robert og Kjell Henrik var begge klare, og mens vi ventet på Trond Petter tok vi en runde. Vi kom oss etter mye latter og moro til runde 5, da det hele kollapset fullstendig. Men moro var det og god stemning, selv om Robert fikk mye pes for å være for treg med legginga underveis. C4FF493A-1016-444D-B78F-F43FC0A04032

Trond Petter ankom og Sveinmain som hadde forberedt sitt nyeste spill, Reykholt av Uwe Rosenberg. Spillet hadde fått blandere mottakelser, men likevel har Mr. Agricola produsert mange godbiter de siste 10 årene, så hvorfor ikke prøve dette også. 236DB439-72B6-43BA-924B-B85CA45069C1I Reykholt skal vi gjøre 3 ting, vi skal skaffe åkre, plante og høste, nok til at vi kan mate turistene som hvert år kommer til Reykholt på Island for å smake på de eksklusive grønnsakene vi dyrker. Temaet, ja kan tenke mye om det, men likevel så fungerer det veldig godt. Spillet kan minne om en mer strømlinjeformet «At the gates of Loyang»,men likevel nok forskjellig til at en ikke trenger å velge det ene foran det andre. Hver runde skal turistene mates, og de vil stadig ha flere og flere varer av hvert slag. Så til å begynne med koster en avgårde på turismtracken, men etterhvert så blir det værre. Til slutt skal turistene f.eks. ha 5 tomater istedet for 1 for at du skal komme videre, men da er det snart slutt. 9BC6E826-2679-4D58-A2A1-0642B2648C23Sveinmain tok en tidlig ledelse, med de andre hakk i hel. Men det er en liten tiebreaker på slutten som kan bli sjebnesvanger. Den som leder flytter først i siste runde, og klarer den bak å tangere så vinner vedkommende. Sveinmain klarte i løpet av de 7 rundene å komme seg et lite felt foran Robert, mens Trond Petter klarte å passere Kjell Henrik på lik poengsum og slapp dermed unna sisteplassen.

Reykholt, innfridde over forventningene som jeg hadde til spillet. Det var en hyggelig opplevelse, og med en spilletid ned mot timen når ting etterhvert sitter(brukte 2 denne gangen) så kan det love godt fremover. Variert og moro, selv om grønnsaksdyrking ikke er det mest fiffige temaet, så er det et tema som så absolutt fungerer. 9/10. F2870796-9054-4C01-8F23-3AF3A51F2B8ESå ble også Trond Petter med på The Mind, likevel var det Robert nok en gang som fikk pes for å være for treig, uten at stenmingen ble ødelagt av den grunn.

The Mind, rakk vel 3-4 runder denne kvelden, og like god stemning hver gang. Så har du ikke prøvd det bør du sa absolutt prøve det ut. Tipper gjenspillbarheten synker etterhvert, men du får garantert en 20+ runder før du blir lei. Kan kanskje sammenlignes med Hanabi, men dette er mye, mye bedre. 9/10.

En hyggelig kveld tok igjen slutt. Håper det ikke blir for lenge til neste gang…47405BBA-D474-4932-AC07-39396395E55C

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere liker dette: