PG i levende live!

En stor happening skulle skje i PG denne kvelden, men alt åpnet som normalt – bortsett fra at Grotten var låst når gutta kom. 4 stk sto oppstilt 2 og 2 når Sveinmain åpnet døra og 5 stk satte seg ned for lek og moro. Mens vi ventet på etternølerne Robert og Peter som begge slet med å få konefri etter forrige Camp Lyngdal, så tok vi en runde Einfach Tierich. Trond var førstereisgutt, og etter en prøveauksjon var vi i gang. Med 5 spillere blir det veldig harde dueller om kortene og budene går meget høyt. Alle måtte tømme seg brukbart for penger, og når spillet var slutt var det kun 2 penger som skilte de 4 siste fra å ha minst penger og dermed få sisteplass. 1. Vegard 13, 2. Kjell Henrik 12, 3. Saulius 10, 4. Sveinmain 9 og 5. Trond DNF.

Godt høststemning i Grotten
Godt høststemning i Grotten

Einfach ble bare sånn passe likt denne gangen – 6/10 på terningen, men Sveinmain synes fortsatt det er et kongespill!!!

Kånegutta ble hjemme hos kånene, og Saulius hadde lyst til å ta en runde Colt Express. Valgte bort utvidelsen for å spare tid og montering, og mens vi monterte orginalen, monterte også Saulius sin kameramobil i lokalet. Vips så hadde vi en direktesending gående live fra Grotten på facebook. Denne var dårlig planlagt, men stemningen håper jeg kom godt frem i direktesendingen. Kanskje vi kan gå live i ca. 5 minutter hver mandag? Colt Express er også nesten live – som en spaghettiwestern. Vi sprang rundt på Expresstoget og slåss, plaffet ned hverandre og plukket penger. Sveinmain klarte å få begge koffertene, og dermed var det ingen tvil hvor seieren skulle gå denne gangen. 1. Sveinmain, 2. Trond, 3. Kjell Henrik,4. Vegard, 5. Saulius.

Trond kjemper godt med sin ghostrolle!
Trond kjemper godt med sin ghostrolle!

Alltid god stemning under Colt express, men spillet er mer en opplevelse enn et kvalitetsspill da det er en del flaks i spillet. Men det kommer på bordet dann og vann og leverer varene! 6,5/10 på terningen.

Trond gikk hjem og Barony(som nå kommer med utvidelse på årets Essenmesse) igjen skulle entre bordet. Her skal alle utvide sitt Hertugdømme og prøve å levere varer fra kontrollert område for å komme seg oppover på geistlig-skalaen. Alle kriget mot alle, mens Vegard bygde en hard borg mot Sveinmain så han ikke klarte å angripe han. Kjell Henrik og Saulius hadde nok med hverandre, og derfor fikk Vegard bygge mye i fred, men i litt dårlig område. Det var det temmelig åpent langt ut i spillet, før Vegard befestet sin posisjon mens vi andre kriget og sjal fra hverandre. Da gikk det som det måtte gå, Vegard tok seieren hjem denne gangen. 1. Vegard, 2. Sveinmain, 3. Saulius, 4. Kjell Henrik.Barony

Barony – mannen bak Splendor har igjen laget et meget godt kvalitetsspill. Kan minne litt om Domaine, men er raskere og bedre. Igjen meget god stemning underveis i spillet og mye kjemping og gode dueller. 8,5/10 på terningen i snitt sier sitt!!!

Flotte brikker og brett i Barony, men no Harmony...
Flotte brikker og brett i Barony, men no Harmony…

Til slutt hadde Kjell Henrik som vanlig en liten overraskelse til oss på lur. Denne gangen Small Star Empires. I dette Packeis am pol lignende spillet skal vi alle til verdensrommet. Flyttemekanismen er den samme og fiskene er det bare i form av planeter. I tillegg er det noen galaksebrikker som gir poeng, og en kan sette ut stasjoner som gir poeng for brikkene fra andre rundt stasjonen din. Når Sveinmain og Saulius var sikker på at Kjell Henrik var innebygd, hoppet han plutselig over sine egne brikker og flyttet til motsatt side av brettet. Hva???? Ja, en kunne hoppe over egne brikker – det kan du ikke i Hey, thats my fish! Hjernen måtte omprogrammeres og siste halvdel ble litt annerledes. Likevel var ingen sikker på hvem som ville vinne når det hele var over. 1. Sveinmain, 2. Saulius, 3. Kjell Henrik, 4. Vegard .Sveinmain kunne seile av gårde til sin egen galakse, mens de andre måtte hjem til jorden og trene mer på Small Star Empires. 7,5/10 på terningen.

Packeis - spaceutgaven hvor en kan fly over egne brikker...
Packeis – spaceutgaven hvor en kan fly over egne brikker…

En meget hyggelig kveld var over – ikke hver dag en er Live ute i den store verden…

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere liker dette: