Søndag med Imperial Settlers+Deus

Pift hadde jobbet to uker i strekk og var klar for en kveld med flotte brettspill. Hollender hadde invitert PG folket til Holland House. Pift og Vegard var de eneste som kunne komme, men også med tre spillere kan man spille gode spill. Pift, Hollender og Laura begynte med den koselige love letter varianten; the hobbit. Pift startet sterkt, men så kom alle på to diamanter. Laura tok de siste to og vant kveldens første spill.
Takras har anbefalt Imperial Settlers flere ganger. I høst sendte en av våre sponsorer et eksemplar som Hollender hadde forberedt. Imperial Settlers har et interessant system hvor man skal spille ut kort og bruke fordelene som de har. I tillegg skal man forsøke å angripe andre ved å rasere bygg og få varer. Men trøstepremien for raserte bygg er at de kan brukes til å bygge andre bygg. Per tur har man bare en handling, slik at spillet har et godt tempo. En ulempe er småskrift på kortene, slik at man trenger gode øyne eller en god rygg. Det hele ble en ganske spennende affære hvor Vegard og Hollender endte likt med poeng og antall ressurser. Pift var bare to poeng bak.

Spillkrav: god rygg og gode øyne!
Spillkrav: god rygg og gode øyne!
Hollenders kort
Vegards maskin!
Trangt på brettet!

Så var det tid for Deus. Dette spillet har fått en god mottagelse i PG. Også her skal man spøille ut kort og aktivere de, eller ofre de til en av gudene og motta nye bygg, kort og andre fordeler. Vegard hadde aldri spilt det før, men det var ingen ulempe for han fikk en god motor med sammenhengende kort og klarte å bygge hele tre templer. Hollender hadde flest poeng etter spillet, men han hadde bare bygget ett tempel. Pift slet med kombinasjoner og fikk lite poeng i løpet av spillet. Vegard vant med 79 poeng mot Hollenders 70. Pift fikk flere majoriteter, men hadde fått for lite i spillet.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere liker dette: