PG i kongens klær

Bordet et dekket!!!
Bordet et dekket!!!

PG ville ofre alt for Martha Louise, og kanskje litt for Kim denne dagen og vi var invitert til Madlaleiren for å lære kommende velferds-assistenter å spille brettspill. Velferds-assistentene skal reise til hver sin leir og på den måten ville PG være med å frelse hele det norske forsvaret med brettspill.

Men hvilke spill skulle vi ta med? Ambisiøse PGere var klar for å spille Burgund, Funkenschlag og andre brain-burnerspill. Men hva ville disse rekruttene ha servert? Uvissheten var stor, og som vanlig ble det litt mannefall når PG skulle over

Roskis - en kjent øvelse i Madlaleiren
Roskis – en kjent øvelse i Madlaleiren

fjorden. Likevel tok 3 PGere turen over, sammen med PGs Stavangeravdeling ble vi tilsammen 7 stk inkludert Kim som var klare til dyst. Ingen fergespilling på veien over da Peter og Kjell Henrik allerede var i byen. Etter en litt mer avansert sikkerhetssjekk kom vi oss alle inn i Madlaleiren uten for mye kroppsvisitering av de kvinnelige vaktene. Vel inne ventet pizza og brus før Kim kommanderte oppstilling og inndeling i 7 grupper hvor vi alle fikk en gruppe hver. Peter satte i gang Funkenschlag first sparks, mens Skillz tok gjengen sin med på 7 wonders. Takras testet portvakten med Sheriffen av Nottingham, og

Hvem bryr seg om pizza?
Hvem bryr seg om pizza, når en kan spille Bang – the dice game?!?

2 brett med Camel Cup gikk samtidig, og Bluff og Las Vegas. Skillz fikk svettet godt da gruppa hans manglet gamere, og de aldri hadde sett noe tilsvarende 7 wonders. Men stemningen var god rundt om de 7 bordene. Det ble etterhvert også spilt Diamant, Bang- the dice game, Roskis, Crokinole, Escape, 6 nimmt og mye, mye mer. Rekruttene ville ikke forlate spillbordene, og da PGerne måtte tenke på å avslutte foregikk det fortsatt spilling på 4 bord med stor entusiasme. Baggene ble pakket ned og både rekruttene og Kim var godt fornøyd med kvelden. Det var vi PGere også, og vi kommer gjerne igjen ved en senere anledning. 3 av oss skulle heldigvis ta ferga hjem igjen. Kakespillet Sahne kom på bordet, og vi rakk to runder før ferga kom i land. Tror Peter og Kjell Henrik vant hver sin omgang. Sveinmain fikk i allefall 2 sisteplasser.

Bluff - Kim fikk hard motstand!
Bluff – Kim fikk hard motstand da han sovnet under spillet!
Takras hadde som vanlig med spill som jeg ikke kan navnet på, men er kule!
Takras hadde som vanlig med spill som jeg ikke kan navnet på, men er kule!
First sparks of boardgames!
First sparks of boardgames!
6 nimmt på Kjell Henrik og rekruttene hans.
6 nimmt på Kjell Henrik og rekruttene hans.
De sultneste gutta kjempet godt om seieren på ferga hjem!
De sultneste gutta kjempet godt om seieren på ferga hjem!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere liker dette: