Luke nr. 21 – Village

Village handler om - en landsby:-)
Village handler om – en landsby:-)

Årets spill i PG 2012 har ramlet ned fra tronen, men eplet faller ikke langt fra stammen så heller ikke i år og en 4 plass på PGs topp 24 ranking er sterkt da konkurransen er beinhard. Village ble ingen døgnflue i PG, og kommer jevnlig på bordet. Denne unike mekanismen med at brikkene dine dør og havner på kirkegården er så bisarr og fantastisk på en gang at jeg bare elsker den! Tidshjulet og livet i landsbyen «Village» blir aldri kjedelig. Her går du på markedet, gifter deg, går i kirka eller stikker på ferietur, hvis du ikke må være hjemme å stelle gården da fordi du trenger korn. Har du gjort det godt kommer slekta di i historiebøkene, men bommer du på taktikken blir du gravlagt bak kirken ensom. Historien kunne likegodt vært hentet fra en roman ala Stormenes tid, for alt stemmer så utrolig bra.

Akkurat som på esken!
Akkurat som på esken!

Og når i tillegg utvidelsen «Village inn» med ølbrygging og pub har dukket opp i løpet av 2013 så har ikke spillet blitt mindre populært. Men du trenger den ikke for å kose deg en time eller 2. Det klarer du uansett, hvis du ikke skal hjem å pløye en åker, eller snekre deg ei kjerre mens du spiller spillet som handler om det samme – nemlig livet i landsbyen. 2-4 spillere (5 med utvidelse) og 75 minutters spilletid. Spillet kan kjøpes i Norge på: Outland.no, Spillskrinet.no, brettspill.no og spillsjefen.no.

2 kommentarer til «Luke nr. 21 – Village»

  1. Hei. Broren min har et skikkelig ønske om et spill han ikke vet navnet på. Det er en spillform av intrigene som oppstår i samfunnet, der spillerne kan inngå avtaler som påvirker en annen spiller osv. Han hadde ikke flere beskrivelser av det. Håper du vet hvordan Spill og kan gi meg svar!

  2. «Intrigene som oppstår i samfunnet». Skulle gjerne ha en mer eksakt beskrivelse av disse intrigene da det kan være familiært, politisk, kriger o.l. Og mange spill handler om nettopp dette… Har veldig lyst til å hjelpe deg og broren din:-)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere liker dette: