Preikestolen Gamers

Norges mest aktive brettspillklubb på nett

Luke nr.13; Sun sea & sand

Posted by hollender den 13. desember 2013

13 Sun, Sea and SandSun Sea & Sand fant veien til PG via math trade 2012. Ofte blir slike spill liggende i skapet, men det gjaldt ikke for Sun Sea & Sand, for dettte workerplacement-spill har blitt mange ganger og blitt godt mottatt. Derfor finner vi spillet tilbake på plass nr.12.

I Sun, Sea & Sand starter hver spiller med en resort på en turistisk øy. Ved starten har man bare en ledig tomt. Du kan bygge hytter, attraksjoner for å forføre turistene til et lenger opphold, og

Hvilken resort tiltrekker de fleste turister?

Hvilken resort tiltrekker de fleste turister?

henge opp skilt slik at turistene kan se din resort godt. Ellers kan man hente turister fra båtene i havnen. Backpackers kan man ikke hente, men med gode og mange skilt kan de finne din resort likevel. Du starter med fem familiemedlemmer for å utføre de ulike aktivitetene. Hver aktivitet kosterv tid for et familiemedlem. I dette spillet handler alt om å styre både tid og penger godt.

Sun Sea & Sand

Robert vurdere flytting til varmere strøk og PG!

Spillet er lett å lære og lett å spille. En oppskrift som passer godt for nye spillere. Samtidig er det nok valg i spillet som også vil forføre den mer trente spilleren. Spillets store styrke er nettopp denne kombinasjonen. I PG har det ofte blitt spilt sent på kvelden med en høy grad av tilfredsstillelse. Tema kommer godt fram. Matturistene er noe rundere enn for eksempel idrettsturister. Spillet er oversiktlig og fargerikt utformet. Kan anbefales!

Utgiver: Cwali Språk: GB/NL/F/D 2-5 spillere spilletid på under 60 minutter.

5 kommentar to “Luke nr.13; Sun sea & sand”

 1. nappeto said

  Er dette en remake av HOTEL SAMOA?

 2. hollender said

  Nei, selv om begge er fargerike og har samme turisttema er det ikke snakk om noe remake av Hotel Samao. Ingen auksjoner her. Rolig workerplacement spill med behagelig spilletid. Kan sette det klart neste gang du kommer!

 3. sveinmain said

  Sun, sea & sand er et fantastisk spill. Det Hotel Samoa burde vært, men desverre ikke ble. Putt det på overfjordenlista di Nappeto;-) Er definitivt verdt turen!

 4. Blir etter hvert en lang ønskeliste og dermed mange turer for Nappeto framover :). Han kommer på PG-Galla, men kanskje også før?

 5. nappeto said

  Hm, ser ut til at 2014 kan bli travel. Jeg må kanskje finne ut av hvordan rabattordningene på Tauferga fungerer?

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

 
%d bloggere like this: