Luke nr 7; Vasco da Gama

Vasco da GamaEtter en sterk plassering i fjor, er Vasco da Gama også i år tilbake i adventskalenderen. Her er det worker placement! Så skal man sette ut arbeidere som leier bemanning og kaptein, får reiseoppdrag, får støtte av viktige personer og seiler langs Afrikas østkyst til India. Altså i sporet til Vasco da Gama.  Poeng får man for skip som er sendt på oppdrag.

Spenningen i spillet kommer med måten man setter ut arbeidere. Dette har sin pris og noen ganger blir det rett og slettt for dyrt, eller man kommer akkurat for sent. Men når man ikke får handle, får man alltid penger. Disse pengene trenger man til å kjøpe både skipsprosjekt, bemanningsmedlemmer, og ved å sette ut arbeidere på en risikabel måte. Kongens ekstra handling er attraktiv og byttes neste hver runde. Timingen gir spillet mye tensjon!Dyb konsentrasjon for å unngå feil med rekkefølgen, men spillet hadde et godt tempo.

Spillet er lekkert utført og har en spilletid innen to timer. Tilhengere av workerplacement-spill vil like Vasco da Gama. Spillere som ikke liker dette vil nok oppleve det som for repeterende. Et bra plass på plass 18!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere liker dette: