Boba Fett møtte Luke Skywalker

Litt mer enn bare startpakken.
Litt mer enn bare startpakken.
Utvalg av tropper tar tid, men er en fornøyelig del av spillet.
Utvalg av tropper tar tid, men er en fornøyelig del av spillet.

Med mange miniatyrer kommer mye ansvar. Takras har fått et fullt sett nå med 3 A-Wing, 1 X-Wing, 1 Firespray og 2 TIE-fighters. Marog var ikke vanskelig å be om å få testet disse figurene i et spill han i tillegg har veldig lyst å prøve. Ferdigmalte miniatyrer i Star Wars-universet. Mmmmm, hvem trenger vel spill når man kan leke med disse?!

Marog var ikke sen om å velge å spille som det snille Imperiet, mens Takras var de slemme og opprørske på den andre siden. For anledningen har Takras anskaffet et spillebrett med verdensrommet som bakgrunn, slik at stemningen virkelig kommer frem, og kantene på kartet blir godt markert og ikke flytter på seg.

Første runde kjørte begge med forsiktighet, og ingen kom innenfor rekkevidde. Andre runde kunne fort blitt krise for Marog. Alle 4 skipene til Takras hadde skytemulighet mot hans Slave I, og begge TIE-fighterne pekte feil vei. Så selvsagt ble det skuddpremie mot Slave I. Men alle 4 skipene skjøt – og alle bommet! Tragisk utfall for Takras. Allerede på neste tur hadde Marog snudd om på alt sammen og han fant Skywalker midt i skuddsonen. En eksplosjon senere, så var Skywalker ute av historien.

Derfra bestemte Takras seg for å gå mot Marogs TIE-fightere i stedet for, og redusere antall skip hos fienden. Men det var ikke så lett å treffe, spesielt ikke siden Marog hadde mange spesialegenskaper på skipene sine. Slave I var fullastet med spesialegenskaper, så han gjorde ekstra god skade og var ekstra vanskelig å treffe.

A-Wingene har ekstra boost, så de er gode å kunne gjøre en ekstra manøver med, spesielt om de har gode piloter som klarer å se hvordan slagfeltet ser ut.

Dette var virkelig moro å spille igjen, og enda bedre med flere enheter. Dette kan bare bli endra bedre vel? Det tok litt lenger tid å spill med mer enn bare basispakken, men det gir en god Star Wars-følelse og det er mange interessante valg å gjøre underveis.

The Quest for Fire!
The Quest for Fire!

Sluttvis ble det introdusert et nytt spill: Cavemen! I dette spillet skal hver spiller utvikle stammen sin, skaffe seg mat og tenner (penger) til å skaffe seg enda flere stammemedlemmer og «teknologi». Startspilleren får gjøre 2 ting på en runde, mens resten bare 1. Men til gjengjeld må startspilleren betale ekstra mye mat for å beholde tittelen. Interessant måte å gjøre det på. Selv om startspilleren er attraktiv, koster den dyrt – spesielt når stammen øker i manntall.

Men det hele var en relativ tørr affære. Lite spenning i valg og egentlig ikke så mye å gjøre annet ett å samle inn flere kort som gjør at du kan samle inn enda flere kort. Teknologien er attraktiv, men det gir lite matnyttig effekt.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere liker dette: