Mer torsdagsspilling med Takras-spill

Når Takras kommer til Holland House på torsdagskvelder har han alltid spill med som Hollender ikke har selv. Takras’ største fans er nemlig de mindreårige der. Først spilte vi det vakkert utførte Star Wars-spillet. Takras og Alfred skulle sammen bestride Hollenders Skywalker. Hemmelige manøvreringer kombinert med spesielle evner bringer en del spenning i dette godt simulerte spillet. Terningene bestemmer stort sett utfallet, men her og der kan man dekke seg inn mot eventuelle skader. Skywalker startet godt, men måtte så innkassere flere treff. Begge Darth-ene kunne nå bare legge seg i veien for Hollender og dermed ødelegge flyet hans totalt. Dermed ble det nok en seier til Darth-riket.

Oscar hadde kommet hjem og så at Takras hadde med seg Mice+Mystics. Heltene måtte tåle flere skader etter at de hadde beseiret kakerlakkene i den første labyrinten. Det ble ikke bedre da fiendene kom med en gang på samme felt som musene framover. Hollenders mus kunne gi liv tilbake til andre, men den samlede slagkraften var ikke sterk nok til å kunne holde de sterkeste fiendene borte. Heltene hadde overlevd tre rom, men måtte overgi seg rett før de skulle fangen. Spillet vant denne gangen, men neste gang vil hellet snu og det trenger disse heltene i dette flotte spillet.

Kingsburg kom på bordet igjen. Hollender hadde lyst til å prøve dette igjen. Takras sier aldri nei til nye runder med spill som han spiller sjeldent, så etter en kort regelforklaring var spillet i gang. Takras viste hva man skal satse på (+1 in battle), så Hollender fulgte denne oppskriften. I tillegg satset Hollender hardt (kanskje litt for hardt) for å ikke miste noen bygg ved nederlag, mens Takras balanserte litt bedre og satset heller nye bygg. Spillet gikk ganske fort med to spillere og det var god plass til å kunne bruke alle tre terninger, enten hver for seg eller sammen. Takras klarte å utnytte sine bygg og økte ledelsen som Hollender ikke klarte å ta igjen. Kingsburg fungerer også godt med to hvor terningene gir litt mer handlingsfrihet og hvor man så kan planlegge litt mer1.Takras 142 2.Hollender 135.

Igjen en koselig Takras-torsdag!

20130506-132306.jpg

20130506-132311.jpg

20130506-132316.jpg

20130506-132321.jpg

20130506-132331.jpg

En kommentar til «Mer torsdagsspilling med Takras-spill»

  1. Hyggelig kveld hvor imperiet vant igjen. Det var riktignok 100 poeng mindre på oss i Kingsburg, men det får stå sin prøve 😉
    Synd vi ikke klarte å redde Lily denne gangen, hun ble banket opp, fanget i fella og tida gikk rett og slett ut. Neste gang må vi prioritere å lete etter nytt utstyr.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere liker dette: