Mus og mysterier

Tiden løp nesten fra oss
Tiden løp nesten fra oss
Kampen mot strømmen var hard
Kampen mot strømmen var hard

Oscar og Alfred ble veldig giret da Takras tok opp spillet sitt om heltemus med sverd: Mice and Mystics. Takras fortalte innledningshistorien om kongeriket, og Oscar var veldig kjapp til å velge seg Collin, selveste prinsen. Takras fikk tildelt Leafy (?), men måtte bytte den ut siden den  ikke har entret historien ennå.

Vi kom fort i gang og satte i gang angrepene mot rottene. Rottene er heldigvis «snille» og angriper ikke en såret mus to ganger om han ikke trenger det. Første flukt gikk glatt unna og vi fant til og med ekstra godt utstyr å bruke til senere. Men å komme seg over strømmende vann var ikke like lett, spesielt ikke med mange kakerlakker som skulle gjøre det vrient for oss. Vi kom opp til kjøkkenet og slet veldig med å få oppmerksomheten til Miz Maggie. På den nest siste kakerlakken klarte vi det, og osten ble fordelt. Vi opplevde å gå i manko på ost, både blant oss selv og ostehjulet hos fienden.

Da vi endelig kom til gårdsplassen var det plutselig veldig nært slutten – på den dumme måten. Hjulet var nesten fullt og vi var på side 5 av 6. Bare et terningkast feil kunne gjøre det vrient for oss. Men vi klarte å komme oss ut akkurat i siste liten!

Hvilket kort er det i dag...
Hvilket kort er det i dag…

Guttene elsket dette spillet! Ikke minst så er det et familievennlig tema uten blod og gørr og en prins som må redde kongeriket. Meget spennende. Mekanismen er så som så og gir ikke alltid like mye mening, men det skapet spennende situasjoner.

Sluttvis bestemte Hollender seg for å gi Glory to Rome en sjanse. Et meget omtalt spill i PG i det siste. Takras forklarte reglene og Hollender prøvde å henge med. Med to spillere hadde dette spillet en helt annen følelse enn med flere. Takras fikk aldri kortene han trengte og ingen valgte å trekke Jack ved tenking, fordi vi hadde ellers nok kort på hånd til å gjøre handlinger. Det var verre med materiale.

Hollender vant med stor margin, men hadde ingen seiersfølelse, spesielt ikke da Takras valgte å avslutte spillet for å unngå enda mer lidelse. Dette spillet fungerer mye bedre med flere spillere enn med to, i hvertfall etter kveldens sesjon å bedømme. Galla-spillingen var adskillig bedre og livligere.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere liker dette: