Black Vett & Anting

Hvor stor er Black ants Biceps? Det og andre spm. fikk en svar på i Black Vett & Anting

Bildet er gjengitt i tidligere innlegg, men krever en egen artikkel for seg selv:-) Black ant hadde endelig invitert til inflytningsfest, og mange forventningsfulle hadde møtt opp. Det ble god mat, drikke og hyggelig samvær og etterhvert en meget god Quiz. Etterhvert begynte folk og trekke hjem, men de gikk glipp av tidenes høydepunkt, spillet: Black Vett og Anting!

Vett og Vedding dukket overraskende for Black ant opp i ny figur. De 5 som var igjen+hoveddommer Black ant skulle fordype seg i, nemlig Black ants liv gjennom 7 vanskelige spørsmål som krevde høy hjerneaktivitet fra Hoveddommeren. En begynte enkelt siden det var innflytningsfest, med hvor mange kvadrat leiligheten var. Kvadratene spriket fra 70 til over 100 og innsatsen ble satt, og noen fikk til og med riktig. Så var det hvor mye Black ant veide på medbrakt Ikea-vekt. Her også spriket svarene, og fasiten er selvsagt hemmelig. Spm 3 var hans Biceps-størrelse, og som bildet viser var det enormt mange centimeter som ble tippet, med gevinst til noen, selvsagt. Fjerde spørsmål var største fisk friluftsmannen har tatt i karriæren, 5. var antall dyr jeger bom-bom hadde skutt igjennom en lang og intens jaktkarriære. Her var det meget stort sprik i tipsene. 6. var antall adresser Ant hadde hatt opp igjennom livet sitt som Globetrotter, og 7. og siste spørsmål skapte stor spenning og litt svetting da det skulle tippes på hvor mange damer Black ant hadde vært sammen med opp igjennom tidene. Her ble det tippet høyt, og hans bror Rune kunne innkassere 3 ganger innsatsen og vant helt overlegent med 150 chips, 130 foran nr. 2.

Black ant var meget glad det kun var 7 spørsmål i konkurransen og at målingene holdt seg til overkroppen  denne gangen. Men moro var det, og som Hollender sa, den kjekkeste Vett og Vedding konkurransen gjennom tidene. Så har du et selskap like om hjørnet, sett igang og lag din egen. Det blir garantert en klassiker…

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere liker dette: