Lussispill på Loftet

St. Skillzburg
St. Skillzburg
Peter har 6 tær på hver fot

​Når de fleste unger i hele Strand var leie av å synge julesanger og tigge snop, så samla litt etter litt en gjeng fra PG seg på spilloftet i Loen. Black Ant, Skillz og Kim var først ute og kjørte en runde St. Petersburg. Corporalen ankom spilloftet for andre gang i sitt liv, nysgjerrig som han er på PG og brettspill. Etter hvert kom også Peter, Takras og Pift og to bord kunne fylles. Mens St. Petersburg fortsatte sin gang på bord 1, tok Takras, Pift, Peter og Corporalen en runde med 6nimmt. Pift og Corporalen spilte dette for første gang, alle var etterpå enige om at spillet var spennende og engasjerende men kunne godt hatt ett bedre utseende. Peter tok seieren foran Takras, med Corporalen følgende etter og Pift på sisteplassen.

B-b-b-b-b-bluffeface

På bord 1 ble det en kjapp runde Bluff som ventespill, før Imperial ble tatt frem. Ferjer skulle nås av Skillz og Kim, de fikk med seg Peter som også kjente Imperial fra før for å slippe ekstra tid på regel-lesing. På bord to kom selve julegrisen frem; Troyes. Spillet hadde mange regler som iløpet av kort tid ble forklart for førstegangs-spillerne Pift og Corporalen. Noen feil ble gjort i prøveomgangene, men vi lot ikke det stoppe oss og kjørte videre uten å starte på ny. Sveinmain dukka opp og tok parti med sin navnebroder Black Ant. Etter hvert begynte teknikkene å demre for spillerne, og byen begynte å ta form. Noen kort ble populære,mens korta for hvite terninger ikke ble fullt så populære. ”Hva skal vi med dem egentlig?”. Taktikker ble brutt av andres handlinger, kriger ble ført, terninger bytta eiere og stemningen var god. Ved spillets slutt så var spillerne litt delte på om dette virkelig var et bra spill I kveldens spill stakk Takras av med seieren, tett fulgt av Svein-duoen, Pift og Corporalen. På bord 1 ble Imperial utrulig nok fullført i tide, og Skillz og Kim kunne rekke ferja uten å tyne altfor mange km\t utav bilene… På spilloftet ble det innspilling av luke 24, før de fleste fant veien hjem etter nok en vellykka PG-kveld.

Og takk til Corporalen som enda hadde energi til å skrive referat fra denne Lussi-mandagen!

Imperial på bord nr 2
Og Peter tok naturligvis seieren
Noen koser seg mens andre... ikke
Corporalen makes his move
Og Black Ant tar seiersbildet for Black vett og Ant-ing!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere liker dette: