Makker og gambling i Heckmeck

Brettspill med Takras

Heckmeck er aldeles ikke et nytt spill, men det kommer stadig på bordet. De fleste kan reglene fra før, så det tar mindre enn et minutt å sette det opp, og få minutter å spille det. Om man ikke kan reglene, er det veldig kjapt å lære seg det etter å se en spiller gjøre sitt trekk.

Spillet har 16 poengbrikker, og hver brikke har en verdi. For å få brikken, må terningene dine ha en sum som er lik eller høyere enn brikken du vil ha. Men samtidig må minst én av terningene dine ha en makk, ellers får du ikke lov til å ta en brikke. Om du feiler i forsøket ditt, mister du – hvis du har – den siste brikken du mottok, og spillet går ett hakk nærmere avslutning.

Jo flere spillere, jo mer kaos. Har man ingen poengbrikker å miste, er det lettere å risikere et ekstra terningkast for å oppnå det man vil ha, og da blir spillet fort ferdig, og ingen av poengbrikkene man har oppnådd er sikre. Her kan alt skje.

Kjapt og morsomt å spille, og lett å komme inn i. Et flott ventespill eller avslutter på en kveld.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere liker dette: