Fremtiden er reddet!

PG har, som så veldig mange andre, opplevd et stort problem på små spill: analyse paralyse! Tenk deg å spille Ludo, og motstanderen din kaster så terningen. Men gjør ikke et trekk! Motstanderen er for opphengt i hva som er lurest av hvilke brikker som skal flyttes på, for hvis at, og om at, og dersom at… Ludo fortjener ikke så mye hjernekraft, og det blir om mulig, enda kjedeligere å spille.

Så Sveinmain gikk på utkikk på det store internettet i søk om håp. Og håp fantes, men det var fryktelig vanskelig å få tak i. Takras prøvde også å hjelpe til, men det var vanskelig å finne håpet. Når det først ble funnet, ble dette ikke sendt til Norge! Håpet var DGT Cube! Sveinmain fant til slutt en nettbutikk i England, og Takras fikk bestilt dette ved snareste anledning. Sjekk video under, så ser du hvordan fremtiden kan reddes!

4 kommentarer til «Fremtiden er reddet!»

  1. Genial video med en paralytisk spillmakker. Håper du vant til slutt, Takras. Må ellers nevnes at kuben ikke koster $35, men £35, sånn til orientering. Frakt på £2 kommer i tillegg + evt. toll om du skulle være så heldig/uheldig…

  2. Ja, det var sant. Godt du merket deg det. Sånn er det å spille inn video med «live» informasjon 🙂 £35 er selvsagt over tollgrensen, mens $35 er under.

  3. Tilbaketråkk: Grotten har gjenåpnet « Preikestolen Gamers

  4. Awesome list. Live my life by these now that I’m older (and wiser). Learned the hard way. Wish I had the list when I was younger.The only one I would change slightly would be “32. Learn how to sell ef&e2tively.f#8c21;… I would say “Learn how to negotiate effectively”. Everything in life is a negotiation. Thanx.TJ

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere liker dette: