2 dager på rad!

Sveinmain hadde kalt inn til ekstraordinær spilling denne torsdagen da mandagen falt i fisk grunnet høstferien. Selv om han også var på farten da Peter ville ha spilling også dagen før! 2 stk ankom hos Sveinmain som hadde rigget til i stua denne gangen. Andre og Peter var klare for en runde Snap! som ligger an til å bli en god starter fremover. I Snap! gjelder det å fullføre 8 oppdrag innenfor et brett, samt samle 2 diamanter i 3 forskjellige farger, så enkelt men likevel så vanskelig. Med 3 spillere var det ekstra vanskelig for Andre som ledet å vinne, da Sveinmain og Peter rottet seg sammen for å gjøre det vanskeligst mulig for han. Likevel klarte han på slutten med et praktknips å få brikken sin til å hoppe opp og rulle over hindringen inn i målområdet. Sveinmain klarte å sikre andreplassen foran Peter.

Snap

Snap! falt godt i smak, og Rudiger Dorn har virkelig klart å lage et godt knipsespill. Pitchcar gidder en sjelden å rigge, men dette var kjapt og enkelt, samt krevde kort spilletid, noe som høyner spillopplevelsen!

Så var det duket for kveldens hovedrett: Order of the Stick, bygd på en tegneserie av samme navn. Her skulle 3 helter gå ned i en gruve i 4 etasjer og bekjempe monstre. Klarte en det fikk en litt drahjelp til å bli en enda bedre monsterbekjemper. Ble en del terningtrilling i slike spill som det bruker å være, men vi 3 heltene holdt motet oppe og kjempet og kjempet. Flotte illustrasjoner og tøffe monstre gjorde jobben vanskelig, selv med iherdig innsats. Men vi gav oss ikke før André ble kalt hjem av kona. Da hadde 3 timer fløyet av gårde og selv med et siste heroisk slag klarte vi aldri å nå sluttmønsteret. Men neste gang, da skal vi vinne….

Order of the Stick

Et flott spill bygd på en tegneserie. Gjelder å ha terningen på sin side i slike spill, men regner med Vegard tar opp hansken og blir med på en ny runde så snart anledningen byr seg. Han elsker slike spill og da blir også vi andre revet med!!!

En kommentar til «2 dager på rad!»

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere liker dette: