Zak Pak!

Kjenner du dette igjen? Man står ved siden av noen som legger flyttelasset i bilen sin og gjør dette så tungvint, slik at du ikke kan la være å hjelpe. Men når du hjelper, oppdager du at det ikke er så lett som det så ut.
I Zak Pak bestemmer du med terningskast hvor mye lass du skal ta med deg i lastebilen. Etterpå velger du en lastebil og fyller denne så godt som mulig for å unngå straffepoeng. Hvis du har mest poeng når spillet slutter, er du den beste flyttekongen.

Zak Pak har enkle regler og en rask interaksjon. Dette er et vennlig, morsomt og raskt spill.
Et viktig aspekt i dette tredimensionale spillet er å velge en lastebil raskest mulig. Dette er noe mer komplisert enn det ser ut. Et sekund lenger tenketid kan bety at du må trekke en ukjent lastebil som kan føre til mange straffepoeng. Man god tid til å legge lasset best mulig i lastebilen.

Zak Pak er ikke ment til den alvorlige gamer. Ikke klag over uheldige kombinasjoner av mengden flyttelass og åpenliggende lastebiler. Viktigere er at alle er ivrige og fyller lastebilene med moro! Dessuten har Zak Pak en spilletid som er attraktiv for de fleste familiespillere.
Hvis det er som noe kritikkverdig er det den for store esken og den forholdsvis høye prisen man betaler for innholdet. Derimot for man nok moro for pengene.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere liker dette: