Bursdagsfest- og test

PG-juniorjenta Hildegunn feiret sin bursdag her om dagen og hva var mer naturlig enn å invitere PG-juniorgutten Philip og hans far Black ant til litt brettspill test og fest. Og ikke nok med det, hva var mindre naturlig for PG-juniorgutten Philip enn å overrekke brettspillet Trivial Pursuit sjokoladeutgave som gave, i tillegg til litt penger selvfølgelig.

Etter litt bordkonkurranser og lakrissnorspisekonkurranse så var det duket for en runde Zack Pack som PG hadde fått for testing. 5 minutter regellesing av far Sveinmain, så var vi i gang. Her gjaldt det å først kaste terning for å få varer, for så å finne en aktuell lastebil å få varene inni. Men skal en finne varebil må en være rask, da alle har lyst på den beste bilen, og den som trekker lastebil sist må trekke en skjult en, og stole på flaksen/uflaksen. Det ble mye hektisk trekking, men var en lur sastet en heller på en for stor bil, enn en for liten da minuspoengene teller dobbelt hvis bilen er for liten. Noe som også er logisk da det koster mer å kjøre to turer enn å ha ledig plass i en bil. Så kunne en med ro og mak stable sine varer slik en ville på bilene, og var en skikkelig god fikk en en bonus på 10 penger hvis en var beste transportør. Spillet var meget kjekt og gikk raskt unna. Barna(ungdommen) tok poenget kjapt og hang godt med i konkurranse med oss voksne. Og siden et spill gikk unna på under en halv time, så tok vi likegodt en runde til siden det var så kjekt. Familien Ant ble både vinnere og tapere, mens Familien Main også led samme skjebne i spill nr. 2. Spillet var som en perfekt bursdagsgave, men det var vel TP-sjokoladeutgave som egentlig var gaven. Og hvordan gikk det med den. Jo- TP-sjokoladeutgaven blir dratt frem med jevne mellomrom så prøver barna seg på et spørsmål eller to, såpass at de får seg en sjokolade eller 2 i premie, samt lærer litt. Så pakkes det ned til neste gang sjokoladelysten råder, og det er lenge til lørdag. Far, skal vi spille sjokoladespillet i dag…..

Philip med bildet til høyre har lært av de store gutta i Preikestolen Gamers, nemlig Morten!
Her er en oppsummering av en meget hyggelig bursdagsfeiring. PGs lengte video noensinne!!!!

http://www.youtube.com/get_player

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere like this: