Preikestolen Gamers

Norges mest aktive brettspillklubb på nett

DanCon 08

Posted by preikestolengamers den 3. august 2008

Hva skjer når to brettspillfamilier ferierer side om side i Danmark, ja, det blir det litt spilling av. Først og fremst skulle dette vere ferie, Legoland, bading og annet som hører ferier til, men i tilfelle regnver, som det overhode ikke ble noe av, så ble en del spill pakket omhyggelig i bilen i konkurranse med regnjakker, støvler og annet viktig vi bare måtte ha med. I mitt tilfelle var begrensningen på en eske Ticket to ride…

Som du ser ut i fra bildet så rommer en Ticket eske ganske mange spill hvis du tar alle utav emballasjen og trykker de sammen i eska!!! Som vanlig ble det noen spill for mye som ble med, men 6 av 10 er ikke dårlig, da også spill fra den andre familien ble spilt. I tillegg var det ikke en dråpe regn, som talte til vår disfavør. Men hva ble egentlig spilt i løpet av uka? 10x repeerbahn, et meget godt duell-spill for 2 personer. Mye hard tautrekking her, med den psykologiske faktoren på slutten av kortbunke 2 da Diamond Lilly må vere på din side av brettet. Det skal visst vere en fordel å begynne, men den utgjevnet seg etterhvert. Dancons høydare. 5x 6 nimmt- familiespillet fremfor noen. 1x ticket to ride og 1x St-Petersburg. Og Uno for de minste. Ellers ble det også noen tette runde Schotten totten. Et avansert Lost cities-spill for 2 personer. Cant Stop x 3 på et ark med bilde av K2 uten sammenligning forøvrig var det ikke alle som kom til toppen i det spillet kan man si. Og en enkel og utgave av No Thanksx2 basert på 6 nimmt ble det også tid til. Hvordan det hele ville sett ut i regnver tør jeg ikke tenke på. I stedet ble det fotballspill konkurranse på de ulike sportsbutikkene i Esbjerg. For å ikke snakke om årets høydare: Lengdehopp-konkurranse som fikk hele strandas oppmerksomhet helt på linje med en god gammeldags skihopp-lek, bare denne gangen mye mer spektakulert og med enorm innsats. Det ble prestert monsterhopp på opp mot 6 meter før vettet tok oss istedet for skadestua i Nørre Nebel. Sinnsykt…

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

 
%d bloggere like this: