4.april 2005

Selv om kveldene blir lang og våren setter inn – så lykkes det enda å samle en god gjeng til ultimat tidsfordriv.

Etter en gjennomgang av både aktuelle politiske saker (Morten sitter i kommunestyret for SV) og aktuelle spill falt valget på Tadsh Mahal. Svein H var ukronet mester fra før. Ole Andresen og undertegnede hadde prøvd (og driti seg ut) en gang før, mens Morten var førstereisgutt.

Morten gjorde en tidlig tabbe, som han etter egen vurdering sleit med hele første halvdel av spillet. Ole A fikk som sistemann i første runde kun ett kort, og skyldte lenge på at dette hemmet han. Svein H fikk en pangstart og etter div hånlige hint mot de andre formelig raste han av gårde fra oss andre. Selv begynte jeg i det stille med en hemmelig strategi som skulle bringe meg langt, laaangt…..

Fra runde 6 kapret undertegnede mye elefantmakt, og strategien gikk ut på å selektivt velge elefantmakt med like råstoffer. Morten satset på stormogul, og dro jevnt og trutt inn poeng på dette. Ole A tapte hårfint et par elefantmaktdueller, men fikk etter hvert bra med andre kort, og satt til slutt igjen med ikke mindre enn 3 spesialkort når spillet var slutt. Svein H håvet en stund inn masse poeng – for så å parkere totalt. For å kompensere for dette begynte han å flytte sin egen brikke når andre fikk poeng slik at han på et tidspunkt tilsynelatende ledet med over 15 poeng på nr 2. Selv sikret jeg meg de rette elefantmaktkortene, for så å stå over uinteressante omganger for så igjen å komme grusomt tilbake når det gjaldt.

Til sist endte Svein H på 4. plass med 30 poeng (bra start men dårlig kondis), Morten på 3. plass med 31 (SV`s stormogul), Ole Andresen på 2. plass med 41 (Spesialkortsjef) og Black Ant på 1. plass med 44 (Elefantkongen)

3 av 4 (Ole Andresen er litt usikker for å si det på IDOL-vis)mener spillet er av ypperste klasse, og spiller gjerne igjen.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere liker dette: