3.mai 2005

Endelig var Rogalands beste spillklubb tilbake med refarat igjen, etter at skribenten har vært fraværende ett par samlinger. 6 mann hadde møtt opp til dyst, midt i plenklippingssesongen, bunadsskjortestryking og 17 mai tale skriving.

2 nye spill sto på tapeten. Først ute var Shanghai. Ett utrolig fasinerende spill kjøpt for 29,50 i tilbudskassa på Ekstraleker. Hvilket bra spill. Ett kupp fra Ravensburger, hvor det gjelder å kjøpe informasjon fra mr. knowhow Lang-Tsu i Shanghai. Han er hard å bestikke, samtidig som opplysninger kan fare på avveie, eller vise seg å være falske etc. Opplysningene vil føre en nærmere Djunken (båten) som selvfølgelig er full av skatter. Det som er litt ulempen med å prøve å komme nærmest mulig en båt, er at båten flytter på seg. Noe vi kjapt fikk oppdage.

Sven, og Ole Andre kjøpte begge dyre opplysninger fra Lang-Tsu, som i etterkant viste seg å være falske, og dermed satt de der med lite kapital, og måtte satse på å få gratisopplysninger. Black Ant og Joan gikk begge for seier ved å kjøpe dyre opplysninger som brakte de begge til skuta, men så fløt skuta fra de, og de var igjen på jakt men med lite kapital til å kjøpe opplysninger for. Det ble den evige jakten etter skuta som saaakkktte fløt av gårde, samtidig gjorde informantene det vanskelig for oss gjennom at ved tysting er ikke all informasjon like god å stole på. Auksjonene ble hardere og hardere for å få de rette opplysningene, bortsett fra på slutten hvor pengene begynte å ta slutt, også kortene, hvor en kunne kjøpe informasjon.

Tore klarte til slutt å ta igjen Djunken og fikk så sitt skip full av skatter. Black Ant fulgte så med Sveinmain og Joan hakk ihel. I baktroppen kom Sven og Ole Andre som begge ble snytt for viktig informasjon som de hadde betalt dyrt for. Slik er det i tystermiljøet. Never trust a stranger…..

Så sto Citadels for tur. Også det upløyd mark for Rogalands beste spillklubb. (tror det ligger for høyt på BGG-rankingen. det er ikke bra med for komerse spill). Men nå skulle også vi følge den populistiske verden og teste ut dette spillet. Roller ble valgt og vi kom i gang. Sven la sin elsk på Assassin, og Traff Tore i sine forkledninger alle de 3 første rundene. Dermed var han satt ut av spillet, som vi spilte først til 7 kort. Vi andre fulgte hverandre tett i byggingen, og vi fant kjapt ut at selv om det er lurt å stjele, er det vanskelig, noe Sveinmain fikk erfare. Joan la sin elsk på Biskopen, noe som ble hans redning på slutten da Warlorden kom i krigshumør, men er en hellig så er en hellig. Sven fikk samlet mange røde distrikter, og begynte etter hvert å håve inn penger når Warlorden var ledig på markedet. Ole Andre ble den første som klarte å bygge 7 distrikter. Joan klarte alle fargene, men Warlord Sven tok seieren med 25 gulldrops. Ettfulgt av Ole Andre med 20, Sveinmain med 18, Joan med 17, Black ant med 15 og liket Tore på 11 gulldrops.

Vi får ta en ny storsamling over 17. mai. I mellomtiden er det bare å drømme seg bort ved å høre på verdens beste spillmusikk gruppe WIG WAM: Come on, come on…….In my dreams…..

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere liker dette: