Luke, det er din skjebne

For lenge siden, i en ørken lang langt borte, finner vi Vegard Skywalker, en duggbonde uten større ambisjoner enn å dra til Toshi stasjon for å hente noen konvertere. Plutselig ble han involvert i opprørsgrupper mot det … snille … imperiet.

Darth Takras likte ikke at noen begynte å pirke på planene hans, så det ble igangsatt en stor jakt etter hovedbasen til denne gruppen. Og knuse dem, for godt.

Vegard Skywalker er optimistisk og ler rett i ansiktet til den onde fyrsten. Rett og slett «næ næ næ næ næææ nææ, du kan’ke finne meg!». Hvis du ser på bildet så er det en leder som står midt på brettet. Han er nemlig fanget. Klar for å tortureres intervjues for å finne ut hvor basen er.

Men opprørerne er aggressive! Sender ut styrker fra basen sin og sender inn styrker til Dagobah. Det kan vi ikke ha noe av.

Et ekstra lite brett (som dessverre ikke følger med) gjør det lett å ha oversikt over kampene.

Det gikk dessverre ikke så bra for den lille opprørsflåten. De bjeffet opp feil tre, hvis det går an å si på norsk. Troppene på bakken var derimot enda sterkere enn antatt, og AT-STene fikk møte motstand.

Det var enorm produksjon hos Imperiet. Den andre dødsstjernen var på vei, og det var ikke mer materialer igjen for flere Star Destroyers.
Jabba bruker general Rieekan som lokkemat og tømmer opprørsbasen for folk. Med en Star Destroyer i omkrets, er troppene fanget på bakken i Alderaan.

Vegard Skywalker har rukket å bli en ekte Jedi. Han reiste til Dagobah og snek seg gjennom alle imperiets skip i det skjulte, fant mester Yoda og trente seg til å bli en Jedi-mester selv.

Darth Takras følte en bevegelse i kraften og tenkte det var på tide å slå sammen denne kraften som Darth og Co. Da Vegard sendte i gang en massiv redningsaksjon for Rieekan, benyttet Takras anledningen å si «Det er din sjebne!» til Vegard, og satte lenkene på ham i stedet.

Dessverre for Takras hadde Vegard gode venner, som klarte å redde ham fra klørne til Takras.

Imperiet spredte seg over hele galaksen, og plassene hvor opprørerne kunne gjemme seg ble færre og færre. Nal Hutta var bare én av flere aktuelle plasser, så Takras sende inn en liten gruppe dit for å speide. Og sannelig, der var det. Skulle kanskje sendt inn litt flere?

Finalekampen ble en Star Destroyer vs et Transportskip, og en AT-AT vs en Vanguard Trooper. Ikke akkurat en episk avslutning, men det ble endelig orden i galaksen igjen.

Vegard er klar for en ny runde, nå som han forstår hvordan spillet henger sammen og gjerne hva som kan være godt å vite om til neste gang.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere liker dette: