Lords of Fluxx

Endelig! Etter snart to år med støvsamling har vi klart å få Lords of Hellas på bordet her i PG. en litt uvanlighet i kveld var at det ble gjort på en tirsdag i stedet for mandag.

Reglene satt meget løst hos Takras som leste dem for to år siden. Så det gikk en time før vi kom i gang.

Men spillet er ganske enkelt, i det minste til man lurer på noe, da gir regelboka lite med svar.

Afro sjekket Google om hjelp til regler da regelboka ikke holdt mål.

Afro og Sveinmain kjempet mye om lite, og Sveinmain klarte alltid å stikke av med seieren. I mellomtiden holdt Takras på alene i nord, men han brydde seg ikke om land, stort sett bare å få prester og styrke helten sin.

Det ble altfor mange monstre på brettet, tror vi var oppe i seks samtidig. Og nesten ingen quests, etter de første var fullførte.

Mens Hoplitene kjempet i sør tok Takras sin helt og kjempet mot monstre og gjorde et par quests som ga han Glory, som han kunne bytte mot artefakter.

Afro og Sveinmain i evig kamp

Takras hadde ingen nærvær på brettet, men kunne herje ganske mye etter hvert med mange artefakter. Så slo han det ene monsteret og så det neste. Enda flere artefakter.

Tre monstre nede er nok til seier

Det så litt mørkt ut med spilletiden en stund. Men når Takras først skjønte hvordan man vant mot monstrene var det rett vei til seier derfra.

En hel haug artefakter
Lord of Grottens Kitchen

Et ålreit spill som føltes litt mangelfullt, og litt tregt? Ikke en innertier i PG denne kvelden, men det skal ikke nektes for at det kan dukke opp igjen i nær fremtid nå som reglene sitter hos alle.

Som en dessert ble det Fluxx! Star Trek, sådan. Et spill uten særlig regler og nesten null strategi. Trekk noen kort og bare spill alle sammen.

Fluxx er et helt ok og fjollete spill som tar 10-60 minutt avhengig av hva slags kort og antall spillere som dukker opp. Rett og slett harmløs moro, bare ikke forvent å vinn.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere liker dette: