Vi har en grevling i taket, greveling grevel–AU! Nei, det var visst kampestein

For første gang på lenge er det relativt mange tilstede i en PG-kveld. Hele 6 spillere møtte opp og var klare for noe hjerneføde. Takras «Koman» Junior var med og hadde valget klart: varulv! One Night Ultimate Werewolf.

Ikke ukjent for PG tidligere, og det ble mange morsomme og begrunnelses-løse anklager som fort skiftet beite når noen ombestemte seg eller plutselig endret oppførsel. Et gøy spill som varer veldig kort og gir rom for flere runder samme kveld. Jeg noterte meg ikke vinnerne denne gangen, for det går så fort unna at å loggføre vinnere bare går for fort. Bilder? Like fort glemt. Tegn på at man har det altfor kjekt, rett og slett.

Neste spill skulle blitt Disney’s Villanous, men da tok senior ned foten og sa det ville ta over 2 timer med 6 spillere, som hadde vært utmerket for å få utsatt leggetid, så det ble Adventurers: Pyramid of Horus i stedet. I dette spillet har vi oppdaget en bortglemt faraos grav, og vi skynder oss inn for å plyndre skattene før de andre gjør det.

Angrepsformasjon!

Ulempen er at all luften som kommer inn gjør det hele ustabilt, og pyramiden faller sammen. I tillegg er det fullt av slanger, skorpioner og til og med krokodiller! Ikke spør hvordan de har overlevd. Det er forresten mumier også, og de er selvsagt levende og fiendtlige.

Det gikk hardt utover de som tidlig begynte å sanke skatter. Mange skorpioner og slanger. Takras drog inn til vannet i midten og fikk hele 4 krokodiller på seg på rappen. Ikkje bra! Sveinmain var den eneste som ignorerte alle fristelser på veien og dro helt inn til de beste skattene. Og det gikk altfor godt for ham.

Hva har en slange, skorpion, krokodille og en kampestein til felles? De biter og gjør vondt, men i dette spillet teller de som vekt, og lar deg gjøre færre handlinger.

Ingen farer å se. Sveinmain syns situasjonen stinker litt.

1. Peter 37, 2. Sveinmain 35, 3. Kjell Henrik 23, 4. Graham 19, 5. Takras 17, 6. Koman 10.

Det ble mange gøye opplevelser med både One Night og Adventurers, gode valg fra Koman, som er sårt trengt ungt blod i PG.

Så et spill med en meget spesiell farge: Oransje! Asking for trollins er et spill som handler om å fange troblings og sende dem inn i sola. Planten Orenje er i overflod av trulins og det er opp til oss å eliminere alle troggins.

Spillet er altså Asking for Trobils, som tydeligvis var vanskelig å uttale.

Her skal du veldig enkelt sette ut et romskip og ta det som står på plassen, eller ta tilbake alle romskipene dine. Ingen avanserte greit. Få ressurs av en type. Få en ressurs av en annen type. Du kan bytte ressurs. Og så til slutt få poeng. Veldig kjappe valg. Ingen problem selv med mange spillere.

Hvis noen vil gå der du er, så roper du hurra, for da får du skipet tilbake og kan sette det ut igjen på din tur.

Når planeten er fri for Trobils, er spillet øyeblikkelig over, og vi scorer poeng. Sveinmain og Kjell Henrik kjempet om å ha mest poeng. Første tie-breaker: den som fikk mest poeng på Trobils-kort: det var likt. Andre tie-breaker: den som har flest Trobils-kort: det ble Sveinmain, med et enkelt kort.

Galaksen er trygg igjen (for denne gang).

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere liker dette: