PG Presenterer: Julesangen 2012 og Preikestolen Singers

TIDEN ER igjen INNE!

PG hadde gode og store planer, men hadde ikke tid til å lage julesang i år:-( Men hvorfor ikke mimre det hele fra november 2012 – Last Christmas av Wham blir aldri igjen den samme….

Her er teksten fra 2012: Legg fra deg boka, utsett regningene til i morgen og finn fram kos med hele familien! Preikestolen Gamers presenterer årets video, og vi mener selv den overgår de forrige produksjonsmessig. Ingen over, ingen på siden!

Og husk å dele den på Facebook og med alle dine/deres venner 😀

Vi har nå avsluttet vår Topp 24-liste for i år, og innspillingen av adventskalenderen settes i gang gjennom hele November. Så det er masse å glede seg og se frem til i desember.

Hvis du har lyst å lære mer om hva som finnes der ute, så følg med på denne bloggen! Du anbefales også at du følger med på Takras og hans videoserie Brettspill med Takras.

5 kommentarer til «PG Presenterer: Julesangen 2012 og Preikestolen Singers»

  1. Haha! Ingen over, ingen ved siden! Ufattelig bra video, som overgår alt vi hittil har sett fra PG. Og en av årets sitater, «Do they know it’s boardgametime?», vil følge meg langt inn mot jul!

  2. Jeg har sittet og redigert denne videoen i mange timer, spesielt for å «synkronisere» video mot faktisk takt i sangen. Gjett om jeg har fått denne på hjernen?! Madammen er absolutt ikke like glad i sangen som jeg har blitt 😛

  3. Flott video gutter! Særs god innsats fra Sveinmain på syngingen 🙂 Det er nok en overhengende fare for at denne setter seg litt på hjernen fra til jul ja 😀
    Pass opp for store steiner når du er ute å filmer Takras. «Hotseli plotseli» kommer det en og tar deg!: [«Smækk! Æoov..»] Jeg holdt i alle fall på å le meg skakk i hjel da..

  4. Steinen passet jeg meg for. Den var genialt plassert, så da strakk jeg ut armene og siktet meg inn på den. Det verste var jo at det ble akkurat som jeg forespeilet meg 😀

  5. Kanskje ikke vakrest vokalt sett (ifølge Strandbuen), men genialt når det gjelder stemningsformidling! Bra jobba, gutter!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere liker dette: