City, In the year of the dragon+Las Vegas

The City
The City

Med Grotten som oppholdsted hver mandag er det nesten om gamle tider har kommet tilbake. Denne mandagen var det 5 spillere som dukket opp. Sveinmain hadde før en fin meny, men med hundrevis av spill i ett forholdsvis lite rom har menyen nok gjemt seg der et sted. The City var første spill på bordet. Hollender kom inn da runde 1 akkurat var ferdig, så han fikk med seg en del av kaoset. Egentlig er The City ett interessant kortspill hvor man skal bygge opp en maskin som skal gi mye poeng etter hvert. Selvfølgelig er man avhengig av hvilke kort man får, men jo flere kort man får desto større utvalget kan være. Kaotisk blir det når noen (svært utsatte PG-ere) tenker for lenge. Da oppstår det det samme som i 7 wonders at noen har rykket fra de langsomme og blir det full forvirring. Peter vant det hele med liten margin.

In the year of the dragon var neste spill som passer godt til 5. Saulius debuterte i denne PG-klassiker.

In the year of the dragon
In the year of the dragon

Bokstrategien ble påpekt i forklaringen så nå visste alle hva de skulle gjøre.  Black Ant valgte som vanlig å kjøpe perkamentrolle tidlig som ville gi ham 24 poeng. Peter og BA var ofte i tet på muren, mens Sveinmain hadde sin egen snegleplan. Peter og Hollender spilte «safe» og klarte seg godt mot plagene, men fikk ikke de store poengene før fyrverkeriet begynte. Black Ant hadde kontroll som startspiller og kunne velge sine favoritter hver runde. Sveinmain viste seg endelig fram halvveis i spillet og fikk 10 poeng for bøkene sine. Dette gjentok han runden etterpå, men så ble det stopp uten særlig mye penger. Black Ant skaffet seg også bøker for å konsolidere forspranget. Peter kunne ha stoppet ham, men fokuserte heller på fyrverkeriet. Saulius var dessverre statist og fikk lite til, men det så ut om han koste seg som alltid.

1.Black Ant 95 2.Sveinmain 90 3.Peter 86 4.Hollender 85 5.Saulius 53

Trangt i Las Vegas
Trangt i Las Vegas

Som avslutter fant Sveinmain et ubrukt eksemplar av Las Vegas. Morsomt budspill hvor man setter terninger inn  for å sikre flertall eller nest mest hvis det også gir penger. Black Ant var også ustoppelig og halte inn store beløp med bare liten anstrengelse.

Harde kamper i et morsomt spill
Harde kamper i et morsomt spill

1.Black Ant 420000 2.Hollender 310000 3.Peter 300000 4.Sveinmain 2900000 5.Saulius 280000

Fin kveld igjen! Håper at vinteren ikke tar Grotten fra oss for tidlig i år, for Grotten er alltid koselig!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere liker dette: