Luke nr 2. Spartacus – A Game of Blood and Treachery

Marog anmelder en av sine favoritter, Spartacus
Marog anmelder en av sine favoritter, Spartacus

Da har vi kommet til luke nr 2 og bak denne finner vi Spartacus.

Vi er i det gamle Romerrike og er blitt utpekt til å lede vår egen gladiatorskole til heder og ære. Veien til dette er langt fra lett da dine motspillere vil gjøre det de kan for å ødelegge for deg på alle mulige måter. Spillet har 2 forskjellige deler, i den ene delen så spiller man kort og handler inn slaver og gladiatorer mens i den andre delen så slåss man i arenaen med sine gladiatorer. Kordene man spiller vil man i noen tilfeller trenge hjelp fra dine motspillere og man kan love gull og grønne skoger, men når hjelpen først er gitt så kan man plutselig bestemme seg for at de får pest og kolera da kortet de ga hjelp til akkurat tok knekken på en av sine egne gladiatorer. Man blir nemlig oppfordret til å love og ljuge for å komme seg til toppen, akkurat som i det gamle romerrike. Når man først har kommet til arenaen så kan alle plassere veddemål om hva de tror kommer til å skje, kommer noen til å miste hodet eller vinner den andre, her er det mye gull å hente. selve kampen foregår ved hjelp av terningkast, og dette gir akkurat nok uberegnelighet som en kan forvente fra arenaen.

Alt i alt er dette et bra spill og kan spilles med alt fra 3-6 spillere, men det bør kun spilles med 4 spillere da det enten tar for lang tid med flere eller for liteconteraksjon med færre. Spillet anbefales dog på det varmeste! Spilletid 150 minutter+.  Kan kjøpes I Norge på Spillsjefen.no.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere liker dette: