Kø til legevakta, men fingern bort til Casa del Ducati

KolejkaKommunikasjon er moro! Funkenschlag – nordic var kjøpt inn tidligere på dagen av Hollender og Holland House hadde sendt ut påmelding rundt det eksklusive bordet. 5 spillere hadde møtt opp noen Funken elskere og noen hatere(Takras (ikke hater, men misliker[red.anm.]) og Main) og dermed ble det bestemt fra Funkenfansgjengen å vente på at Ant skulle komme å redde kvelden. Men Peter hadde fått en tragisk oppringing. Ant Jr. måtte på legevakten da han hadde fått et alvorlig kutt i fingeren. Sveinmain benyttet anledningen til å få Kolejka på bordet da det garantert ville ta tid før Ant dukket opp. Vi hadde knapt rukket å stille oss i kø under kommunistregimets glansperiode før Ant dukket opp til alles store overraskelse. What, var ikke du på legevakten, lød det unisont. Nei, han ringte jo for å fortelle at han måtte kjøre Junior et ærend og ble litt sen. Oppmerksomheten ble rakst ledet til Peter som hadde tatt imot beskjeden. Han hadde helt klart hørt både finger og legevakt – kommunikasjon er moro. Men det stoppet ikke her. Svartedauden hadde nått PG denne kvelden og Holland House måtte akutt-stenges grunnet sykdom. 5 PGere flyktet ut døra for å unngå katastrofe nå før jul. Håkon åpnet sitt Casa del Ducati og vi havnet rundt kjøkkenbordet der istedet. Spill-utvalget var temmelig begrenset med 5 spillere, men for å unngå Monopol tok vi frem Lancaster.

Lancaster Lancaster

Ant var godt fornøyd med Lancaster
Ant var godt fornøyd med Lancaster

Lancaster er mer som Marathon for innkontinente, hvor en må inn og ut fra brettet hele veien etterhvert som det dukker opp noen som er større enn deg. Ant og Peter klarte begge tidlig enten å få seg en oppgradering av ridderne eller få seg en ekstra ridder. I tillegg fikk Black ant ubeslutsom hjelp fra Sveinmain da han stemte for et lovforslag han var i mot og dermed fikk Black ant en 4er ridder allerede etter 1. runde. De sterke ble sterkere, og fikk stadig mer innflytelse, mens Main, Takras og Metalurgen havnet mer og mer i bakleksa. Tidlig så en at dette ble en kamp mellom Ant og Peter. Peter satset alt på å kneble Ant men fikk uventet motstand av Sveinmain som satset alt på å sikre 3. plassen. Han hev Peter ut fra 6.poengersplassen gang på gang og sikret seg denne 2 runder på rad og 12 viktige poeng. Dermed tapte Peter 3 kaniner hver eneste gang han prøvde og mistet viktig innflytelse som han kunne brukt andre plasser. Ant derimot fikk regjere temmelig fredfult og det var med ja, 6 poeng at Ant vant det hele til slutt – til Peters store ergrelse. Main klarte å sikre 3. plassen foran Takras og Metalurgen.

1. Black Ant 80, 2. Peter 74, 3. Sveinmain 56, 4. Takras 48, 5. Metallurgen 40

GravediggersAnt dro hjem til sin sønnen sin Fingern, og dermed var vi 4 igjen som ville spille noe lett. Sveinmain fant frem Gravediggers, et spill som hadde fått lunken mottakelse første gang det ble spilt. Men litt feilspilling den gangen skulle nå rettes opp. Gravene på kirkegården skulle være vriene å få skatter opp av denne gangen da de ble meget godt passet på. Utbyttet ble magert, og Metalurgen klarte å lure alle til å satse penger når Guarden var på plass og dermed fikk Metalurgen 5 penger mens vi andre fikk ingenting. Dermed vant Metallurgen på hjemmebane og ble utnevnt til Gravernes graver, mens vi andre måtte sove 6 fot under…

Gravediggers

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere liker dette: