Skygger truer over Marogs rike

For lenge, lenge siden, i et kongerike langt borte, så sitter kong Arthur på tronen og har det runde bord med lojale mennesker rundt seg til å styre landet fra Camelot. Men Camelot er ikke bare fred og ro, tross for at det nærmest er idylliske tilstander i kongeriket. Fristelsen av å overta tronen er så stor, at det kan bli vanskelig for alle hans menn å holde seg lojale. Men det er ikke sikkert.

Denne kvelden (også for lenge, lenge siden) skulle vi undersøke hvorvidt det lot seg gjøre å redde kongeriket fra alle truslene som var rundt omkring. Katapulter utenfor slottet, invasjon fra vikinger eller tyskere, bekjempelse av drager, den sorte ridder, oppdagelsen av Excalibur og Den hellige gral er en mengde av utfordringer som må løses for å nå målet.

Siden det var første kveld for oss med spillet, sørget vi for å ikke ha med noen traitor. Det ville nok være utfordrende alene uten denne trusselen. Hvordan gikk det? Se video:

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere liker dette: