Leader1, Clans, Bandu og Åsted Themsen

PG- litt i tåka denne gangen da bloggen bærer preg av å bli knipset med Sveinmains supermobil med 2.0 kamera, da kamerasjefen Black ant måtte være hjemme å spille Yatzee med mora si(og det er ikke tull engang:-) Vi andre ville ha noe litt mer spennende enn Yatzee og tok turen ut til Innante som åpnet sitt spillelokale Innovation Innante for publikum for 1. gang. 4 stk. møtte opp selv om Innovation Innante ligger litt perifert plassert på Jørpeland. De som sjeldenest møter opp fikk velge spill, og valget falt på Leader 1! Med 4 spillere får en 3 ryttere hver, med hver sin spisskompetanse. Trond med sine navnløse, Innante satset på norske ryttere, Sveinmain hadde et doplag, mens Hollender satset på lokale helter som Asbjørn Voster og Straume(dere har vel hørt om de?) Banen var variert med kategori 3 og kategori 1 stigning på slutten. Hollender gikk tidlig i tet, mens de fleste brøyt ut i nest siste bakke. Sveinmain stolte på Floyd Landis, mens Innante sparte Boasson Hagen til å gjøre det helt på slutten. Trond var den som satt lengst i hovedfeltet, uten at det lønte seg voldsomt. Det ble en meget tett sluttspurt, hvor det var såpass trangt på oppløpet at folk ikke kom forbi på oppløpet. Det sørget 1. kategoristigningen for ettersom man risikerte et crack i siste bakke måtte en ha masse energi å gå på hvis en gav full gass. På slutten var det ingen som hadde særlig mye energi igjen. Det ble de lokale heltenes dag, og en dobbeltseier til Voster og Straume. Ullrich knep 3. plassen, uten doping denne gangen.
1. Hollender
2. Sveinmain
3. Innante
4. Trond

De sjeldne PG-erne fikk igjen velge spill og tilbake fra spill-baggen kom Clans opp. Sveinmain var eneste som hadde spilt før, og etter oppsettet så var forvirringen til å ta og føle på. Hva var lurt? Her gjelder det å bringe claner av sin farge(som er hemmelig) sammen med andre farger slik at ingen andre claner grenser til ditt område. Da blir det poenguttelling. Det gjelder dermed å få sine claner med på flest mulig tellinger. Klarer du det så vinner du spillet. Sveinmain hadde en god ledelse, men gikk glipp av en 11 poengssivilisasjon, og dermed var han i bakleksa. De andre spilte jevnt men hollender gikk glipp av siste telling, og dermed vant Innante hele greia.
1. Innante 3 poeng foran
2. Sveinmain som var 2 poeng foran
3. Trond som var et hav foran
4. Hollender
Hollender var bare sånn passe fornøyd med Clans. Om det var fordi han tapte sier historien lite om. Innante derimot var stålende fornøyd og synes spillet var BRA:-)

Trond gikk den korte veien hjem og Bandu entret bordet. Vi spilte 10 klossers spillet, hvor alle legger 10 klosser foran seg og så må en velge en og en klosse i rekkefølge. Da var det bare å sette igang å bygge. Alt startet greit som vanlig, men så kom de vanskelige brikkene. Sveinmain måtte trekke inn en rund en, men klarte seg brukbart videre. Innante sin så lenge ut som en båt før den skøyt i været. Hollender klarte også å få sin i høyden. Sveinmains derimot sto vel i 6 av de 10 brikkene før den datt i bakken –>
Innante og Hollender derimot bygde og bygde, og til slutt var alle 10 brikkene bygd, men hvem hadde vunnet? Tårnene så tilsynelatende like høye ut, og hvorfor følger det ikke med målbånd med spillet? Ikke kunne kunstverkene flyttes heller. Løsningen ble at Innante flyttet på sitt som selvsagt raste, men rekonstruerte den høyeste delen. Dere ser vel hvem som vant?? Innante sitt til venstre, Hollenders til høyre.

Til slutt avsluttet vi med spillet: Åsted Themsen, eller …. themse som det heter på tysk: dette Kniziaspillet hvor det gjelder å oppklare tyveriene av stjålne gjenstander langs Themsen. 5 farger, og selvsagt teller kun kortene oppklart av 4 av fargene. Et meget kjekt Kniziaspill som fungerte utmerket med 3 spillere. Spillet gikk kjapt og etter fintelling var det Innante som igjen vant, sitt 3. spill denne kvelden.
1. Innante 27
2. Hollender 25
3. Sveinmain 17

Her er en 2.0 BlueRay-oppsummering av Leader 1.

http://www.youtube.com/get_player

Og lurer du på hvem som vant Bandu? Innantes tårn var en millimeter høyere enn Hollenders.

Nå er det bare 4 dager igjen til PG-galla med det legendariske PG-awards i Holland House nå på fredag. 7 stk har allerede meldt seg på, så har du lyst har du lov!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere liker dette: