Heftig aften på Tungland

Knut innkalte til samling, og etter en runde med diskusjon vedr tursti, fylkesmenn fravær av rådmenn etc var det tid for å velge spill. Selvsagt var vi 7 stykker, og valgte derfor å dele bordet i to. Men først måtte vi ta ett slag 6 Nimmt, bare for å komme i gang. Black ant trakk inn desidert flest kort, men slapp billig fra det. Kommuen derimot måtte trekke det ene røde kortet etter det andre og slet voldsomt. Knut skrøt av at han hadde 0 kort, og da skjer det som bruker å skje, mens Vegard sa lite, og vips så hadde vi en vinner.

1. Vegard 0
2. Hollender 7
3. Sveinmain 10
4. Black ant 12
5. Knut 13
6. Morten 16
7. Kommuen 18

Black ant fikk med Fylkesmannen og Kommuen på Solkongen-spillet. Etter mye famling rundt regler tro Sveinmain til som den reddende engel han alltid er og hjalp oss i gang. Lenge var det sykt jevnt, men etter en glitrende sterk sluttspurt med 3 innfridde oppdragskort siste runde stakk Black ant av med seieren.

Black ant : 43 p
Fylkeskommunen : 38 p
Kommuen : 33 p

Vi andre tok en runde Leeuwenhart, eller Domaine som det heter på engelsk. Med 4 spillere blir det utrolig jevnt, og som vanlig forventet alle at Hollender skulle vinne. Vegard fikk seg ett enormt område «billig», og fikk inn opptil 4 gull ekstra pr. runde. Men, han klarte ikke utnytte fordelen, ved at Knut aldri angrep Vegard. Sveinmain prøvde gang på gang å ofre seg for spillet, mens Hollender slet med at andre ødela for ham hele veien. På overtid klarte Knut kunststykket å vinne på poeng, dvs. han kom seg til 30, og gikk seirende ut fra denne kampen om makt og ressurser.

1. Knut 31
2. Vegard 21
3. Sveinmain 15
4. Hollender 6(plusspoeng hvis noen skulle være i tvil)

De på nabobordet var knapt halvveis i sitt spill, så hvorfor ikke ta en hovedrett til. Cleopatra og the Society of arts ble valgt. Utrolig vakkert spill, og enkelt ala ticket to ride. Her gjalt det å sikre seg penger for byggverk, samt å ikke få for mye korrupsjon i pyramiden sin. Knut gikk hardt ut på korrupsjon, og ledet godt på å bli spist av krokodillene, mens Sveinmain halet innpå. Det ble 2 ofringer til Sorbel, og noen var for gavmilde, mens andre (Knut) var for gnien, og måtte derfor bli spist av Cleopatras krokodiller.


Etter fintellingen til slutt gikk Sveinmain ut som en fortjent vinner, og fikk en natt med Cleopatra, mens Hollender og Vegard måtte dele seng med Ceasar.

1. Sveinmain 41 talenter
2. Hollender 39
3. Vegard 30
4. Knut 37, men godt spist (krokodiller liker skjegg)

Nok en kjekk PG-kveld var desverre over, men frykt ikke! Det er kun en uke til neste gang….

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere like this: