Gjestespill på guttetur

Far og sønn….. og Far og sønn…… og Far og sønn…… Hva blir det ??? Jo – tre fedre med sønner på guttetur. Hva skal en så fylle tiden med ??? Svar :

Tur, fiske, brettspill, brettspill, tur og fiske – i nevnte rekkefølge….

Valget falt på lørdagkvelden på «lifeboat». Kåre og Per hadde spilt før, mens vi andre var førstereisgutter. Spillet er enkelt regelmessig, med stor faktor av interaksjon med beinharde forhandlinger og råtne allianser. Dette passer gutta boys godt, og skapte et imponerende engasjement. Til og med skeptiske Jon Petter likte spillet noe som er så nære en sensasjon en kan komme….

http://www.youtube.com/get_player

Philip var lenge sikker på å vinne, men ble til sist slått av de to eldre guttene. Etter fintelling ble Petter nr to fordi hans båt kom i land etter båten til Per som dermed stakk av med seieren. På plass nr tre og fire fulgte Black ant og Jon P. På siste plass kom eier av spillet og den mest drevne skipbrudne – Kåre…. (Da var klokken 02.15 noe gutta syntes var kult)

Dagen etter spilte vi Ave Cæsar. Spillet fremkalte som vanlig mye latter med sperringer, men alle var overraskende snille, og alle kom i mål. Black ant tok en rutinert seier, med Philip på andre plass. På siste plass havnet………….. Kåre igjen… En trist sorti for en utflyttet Tromsøværing 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere liker dette: