Sesongpremiere

Endelig var sommeren med is-sugne unger og feriestyr overstått også i år, og tiden for fornuftige fritidsinteresser var endelig her igjen…..

7 mann dukket opp på premiere-kvelden. Dermed kunne vi dele oss i to bord.

En gjeng satset (etter en omgang eliminasjon) på spillet : Leeuwenhart som Hollender hadde god greie på. Knut og Black ant var førstereisgutter, og da gikk det som det pleier å gå….. Plutselig var Hollender ferdig som vinner, men vi andre lurte på : Hva skjedde egentlig. Cluet var som så mange ganger før å få flere gode effekter ut av ett trekk, og ikke se seg blind på ett omåde. Noe Hollender hadde skjønt, og vi andre skjønner nå….

Knut slo Black ant med et knapt poeng (etter at Black ant måtte i ærlighetens ånd passe på at Knut noterte seg for alle poengene han faktisk scoret).
Spillet var bra det, og vi satser på ny frisk en annen gang.

Det andre bordet satset på fantasyspillet – Nexus………………. (noe som ikke slo heldig ut for Arild-the US-man)

Nexus ops, ble som vanlig en tett duell, hvor alle kjemper mot alle. Her gjelder det å kjempe seg til billige seiere, og ikke minst prøve å sikre seg Monolitten som gir 2 energikort ekstra i hver runde. Vegard ble førstemann oppå, og fikk seg derfor noen enkle kamper mot Peter som slet med at Vegard hele tiden forstyrret han i hans base, så han igjen og igjen måtte flytte styrkene sine tilbake til basen. Arild derimot slet voldsomt med sine sovende styrker. Hver gang en terning skulle kastes, ble han et offer for terningens forbannelse, og fikk inn få eller ingen treff på motspilleren. Sveinmain derimot rullet den ene 6eren etter den andre og inkasserte en del lette seiere på den måten. Samtidig som han prøvde å jekke ned Vegard. Før siste runde hadde Peter 7, Sveinmain 8 poeng foran Vegard og Arild som slet mer. Sveinmain hadde intatt Monolitten, men Vegard kjørte inn dragen sin og blåste ned Sveinmains edderkopp slik at monolitten ble tom. Peter som hadde planlagt å vinne en kamp oppå monolitten som ville gitt han seieren, klarte ikke å omdisponere, og fikk ikke poengene han skulle ha. Arild var skakkkjørt, så Sveinmain avsluttet med å banke Vegard med et menneske på laget som gav 2 poeng, samtidig som han inntok Arilds hjemmebase, som gav 3 poeng, og dermed var seieren sikret med 12 poeng.

1. Sveinmain 12
2. Peter 9
3. Vegard 7
4. Arild 4

Sven kom innom, og Knut, Black ant og Arild dro hjem. Dermed ble det en omgang Cartagena2 tilslutt. Det ble en jevn batalje, med mye taktikkeri og hjelpsomme pirater, noe spesielt Vegard fikk glede av. Sven var den mest taktiske og slue piraten og sikret seg seieren med å heise flagget i byen, mens vi andre enda ikke hadde rukket fram.

1. Sven
2. Peter
3. Sveinmain
4. Vegard
5. Hollender

Godt å være igang igjen, etter en spilltørr sommer.

Og for de som slet med terningen er det nye sjanser og muligheter neste mandag.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere liker dette: