17 mai, og PG stiller i Folketoget for 1. gang!!!!

Nasjonaldag, barnetog, flagg og folkefest. Hva er ikke mer naturlig enn som en del av lokalsamfunnet å representere hobbyen brettspill, og organisasjonen Preikestolen Gamers i Jørpelands storslåtte folketog. Idrettslaget stilte, svømmeklubben, trailen, russen og selvfølgelig Preikestolen Gamers.

Mange hadde stilt opp for å representere oss, Tusen takk til dere alle ! Kanskje vi neste år skal prøve å variere med enda flere forskjellige spill i toget, samt stille med større henger med 2 bord! Uansett, vet ikke hvem av Pokerstar og Black ant som vant Tikal bakpå hengeren, men innsatsen sto det i allefall ikke på. Godt jobbet!

Tipper vi var eneste brettspillklubb i noe folketog gjennom norgeshistorien. Ja folkens, det ble skrevet historie på Jørpeland denne 17. maien. Håper dette kan inspirere flere brettspillklubber til neste år til å hive seg rundt å få brettspillene ut av skapet og ut til folket der hvor brettspill hører hjemme. Gratulerer med dagen ! Vi gleder oss allerede til neste år! Da skal vi bli enda bedre, større og vakrere. Men til da, kos dere med denne produksjonen PG`s profesjonelle filmprodusent ARILD Spielberg Barka har mekket i hop…..
http://www.youtube.com/get_player

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere liker dette: