Preikestolen Gamers

Norges mest aktive brettspillklubb på nett

Spillkveld 10. september 07

Posted by preikestolengamers den 10. september 2007

Nok en gang var det samling i Gamers Grotten. Elvis på vinyl denne gangen, og 7 spillesugne dukket opp for å få sin ukentlige dose brettspill. Det er NY REKORD i grotten, men fortsatt var det muligheter for å presse inn ett bord til. Vi delte oss på to bord, eh… vi gjorde som vi bruker og delte oss i to rundt ett bord, noe som er mye mer sosialt, og en kan da mobbe hverandre, samt følge med litt på begge sider. Kyrre fikk høre dette noen ganger da han, sammen med Aart og Tom Erik spilte Carcassonne, og puttet alle sine menn inn i en by som aldri ble avsluttet, og resultatet ble deretter. Aart dro det hele i land på rutinen og vant.

1. Aart 108
2. Tom Erik 85
3. Kyrre 56

Oss andre ville ære avdøde Franz Benno Delonge og valget falt denne gangen på Goldbrau. Det ble sjenket flittig i ølfestivalen, og mens noen satset på pøbber, satset andre på bryggerier. Sveinmain klarte å få en god kombinasjon tidlig som ble stående og tjente store penger på dette, spesielt da han i siste runde klarte å få kjøpt opp 4 aksjer i det mestproduserende bryggeriet, og skviset ut de andre enslige aksjeeierne, og fortjenesten ble deretter.
1. Sveinmain 115
2. Hollender 72
3. Rycon 69
4. Vegard 26

Noen ymtet frempå at spillet ble ganske satt og burde avsluttes etter runde 2 da påvirkningsmulighetene ennå var tilstede. Noen som har opplevd lignende???

Aart, Kyrre og Tom Erik avsluttet med en runde Genialt.

Kyrre fikk sin revange, mens de andre kom til kort i samme farge. Aart var rutinert nok til å ha beste 2. brikke, mens 1. reisgutt Tom Erik ikke hadde beregnet dette like bra.

1. Kyrre 11 som laveste
2. Aart 9 med beste 2. brikke
3. Tom Erik 9

Vi andre tok Einfach Tierich som dessert.

Rycon begynte forsiktig før han hev seg med det ene budet høyere enn det andre. Sveinmain ledet tidlig, men måtte pga. dette også svelge noen svarte kameler, og fikk redusert sine poeng. Hollender var mer nykter. Rycon glemte underveis at han ikke skulle ha minst penger til slutt, men kom på det når siste kortet gikk, men alt for sent. Mest poeng, men sisteplass.

1. Sveinmain 22
2. Hollender 15
3. Rycon sist med minst penger.
Ett flott spill som er kjapt og engasjerer.

En ny flott kveld i Gamers Grotten var over. Spillelokalet tålte trykket, både med valg av musikk, inntak av luft og godis. Ny samling på mandag, sjekk mail for sted! Tid 20.15.

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

 
%d bloggere like this: