Preikestolen Gamers 30.1.06

Euphrat og Tigris stod på menyen, og alle var samlet, dvs. Black ant, Hollender og Sveinmain. Hollender hadde satt seg meget godt inn i reglene, og vi satte i gang. Etter en to til tre runder fant Sveinmain ut at Hollender hadde en liten fordel av å kunne reglene. Han hadde barikadert sine ledere med templer, slik at han var umulig å ta i en intern konflikt. Sveinmain på sin side satt og holdt pusten for å håpe at ingen andre utfordret han internt, i mangel på templer til å forsvare seg med. Black ant prøvde seg på noen egne kongedømmer, men det kom sjelden noen småkonger fra det indre østland, så etter en 6-7 runder hadde han alle sine ledere samlet foran seg, med ingen på spillebrettet. Joan bygde kjapt 2 palasser, mens Black ant bygde ett til Sveinmain som var evig takknemlig, i allefall ut kvelden. Kjapt etter bygde Hollender sitt 3. palass. Sveinmain kjempet for å bygge seg til en ekstern konflikt med Hollender, men han spredte død og fordervelse og sinket med det den vanntette planen til Sveinmain. Til slutt etter at Black ant hadde forkludret Sveinmain sitt forsøk på å avslutte spillet, klarte Sveinmain det ved at det bare ble 2 skatter igjen. Det ble da telling. Hollender og Sveinmain hadde begge 10 i sin dårligste serie. I motsetning hadde Black ant 10 i sin beste, mens resten besto av ca. 5. Hollender slo Sveinmain knockout i den nest beste serien med 15 mot 10, og Hollender vant knepent mot Sveinmain, mens den desiderte jumbo ble Black Ant.

Som en avslutning på kvelden tok vi en kjapp gjennomgang på Sveinmain sin hjemmesnekrede utgave av Ca$h and Gun$. Alt ligger klart til en cowboyaften neste mandag, i Sahara wind og bluffklubben. En skikkelig Happy trigger aften får vi håpe (kvever minst 5 deltakere), så møt opp

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere liker dette: