Spillkveld 23.1.06


Ett antall spillehungrige på 5 hadde møtt opp denne gang i kommunale lokaler da ingen trengte barnevakt, bortsett fra Sveinmain som måtte komme senere grunnet syke unger.

Hva var vel mer naturlig når man er samlet på byggesakskontoret enn å sette i gang å bygge BIG CITY. Sven og Morten var store favoritter da de jobber med byplanlegging og fradeling av tomter. Men etter hvert som spillet gikk ble det mest klagesaker fra disse to. BIG CITY, ett fantastisk spill hvor spillesken ser ut som en eske konfekt, i 3 etasjer. Alle etasjene fylt med brikker av stor detaljert utsmykning, og ett spillbrett som varierer hver gang det legges. Selv var jeg ikke tilstedet under selve spillingen, men da jeg kom oppom rett ett spillets slutt, satt Sven og Morten og så ut som om de hadde hatt den verste dag noensinne på jobb. Husker ikke helt poengsummene, bare at Morten hadde fått fantastiske 28 poeng. Kan det være mulig å få mindre.Hollender var den eneste som hadde klart å bygge en kirke, og hadde tatt ledelsen helt på slutten foran Black ant. Hermann fikk 3, mens de på klagesakskontoret slet. Tror Jørpeland kan gå en usikker planleggingstid i møte hvis den noen gang skal bli en BIG CITY.

Så var det på tide å dra til landsbygda til Forus, for å komme oss ut av byen. Englands svar på Forus-travbane lå foran oss, og det var duket for Royal Turf, med 6 gale gamblere ringside.

Allerede under satsningen var stemningen stor. Hvem hadde satset på de dårlige hestene. Stemningen ble ikke dårligere da alle begynte å sabotere for hverandre. 1. løp ble meget tett, da alle hestene som nærmet seg mållinjen på en merkelig måte stoppet opp. Det var ganske jevnt etter første løp, bortsett fra Black ant som satt igjen med noen vekslepenger. 2. løp ble satt i gang, og Earl Gray, sprang i fra hele feltet, og gikk i mål med 14 lengder minst. Det Morten og Sven på klagesak ikke var klar over var at når det kun var 6 hester på 6 spillere så ble det Sveinmain som fikk starte hver runde til en hest nr. 2 gikk i mål. Hermann fikk velge hest nr. 2. I og med at både Hermann og Sveinmain hadde satset på de samme hestene, og de med hestehode Noguat og Othello, så begynte disse og avansere i feltet, til de andres store fortvilelse, og greide det helt i mål til 2. og 3. plass. Mens de andre hestene var parkert. Hvis noen lurte, Hermann og Sveinmain ledet etter løp 2. Løp 3 ble en thriller med dobbel innsats og mange som skulle tjene mye. Black ant begynte likeså løpet med å sabotere sin egen hest Sahara Wind. Hvorfor vet han knapt selv, men Morten var veldig fornøyd med dette trekket. Hollender, Black ant og Sven gikk sammen om å sabotere de raske hestene, noe som resulterte i at Earl Gray og Albino kjempet helt bakerst. Sahara wind gikk inn til seier tidlig, og Hermann fikk den glede av å velge hest, mens Sveinmain fikk styre Caramello 3 runder på rad. Men så gikk Noughat i mål, og Othello sto på målstreken. Sveinmain slapp å kaste på Caramello, og fikk endelig en hestesko på Red Fox, som gikk 13 frem og i mål til Svens store frustrasjon(han hadde dobbel innsats på Othello). Morten fikk utbetalt kr. MINUS 200 i siste løp og havnet sist, med knappe 500 riksdaler. Sveinmain og Sven delte seieren med £2150 hver. Hermann tok 3. plassen, Black ant 4. Joan fikk en 5. plass, og dette var tydelig vis ikke Mortens kveld.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere liker dette: