Preikestolen Gamers 16.1.06

Denne gangen hadde Sveinmain tatt med seg Big City for testing. Tre spendte åpent esken som kunne minne om en eske sphinx. 3 lag med fantastiske komponenter, laget som en konfekteske. Ingen detaljer var spart på av parker, fabrikker, kirker, kino, banker og alt mulig. Til og med sølvforgylte trikker!

Sveinmain tok ansvar og begynte med å bygge rådhuset. Joan prøvde å sikre seg noen eksklusive tomter i nærheten, men så plutselig bygde Sveinmain central park på disse tomtene, og Joan var like langt. Black ant bygde trikken, og tjente seg noen poeng på det. Sveinmain satte dermed opp en felle for Black ant. For å bygge shoppingcenter som gav 30 poeng måtte den ha to tomter som grenset til hus, kino, trikk og bank. Alt var på plass bortsett fra banken. Black ant bygde banken og dermed kunne Sveinmain inkassere sine 30 fortjente poeng. Denne ledelsen ble for stor for de andre å ta igjen, og slutt-stillingen ble 103 til Sveinmain, 83 til Black ant, og 74 til Hollender. Når vi var ferdige oppdaget vi at vi hadde glemt en del bygninger som fortsatt lå i eska. Klok av skade skulle vi spille en gang til med alle brikkene. Spillet tok ca. en time, så vi tok en ny runde.

Denne gangen ble det jevnere. Alle følte hverandre på tennene. Alle klarte å bygge litt, og ødeleggingen ble fordelt på alle. Joan fikk fabrikk, og Black ant en park, og Sveinmain en av hver. Sveinmain lå an til å tape det hele da han som siste trekk klarte å bygge en kirke. Og vips så hadde han fått 15 poeng. Det var for lite til å ta igjen Black ant som endte på 99. Sveinmain på 91 og Hollender på 87. Lykkelige skulle vi legge brikkene tilbake på plass, men i den nederste etasjen lå det igjen 3 foretningsbygg. SÅ Neste gang skal vi spille med alle bygningene.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere liker dette: