jan 2006

6 spillehungrige var samlet hjemme hos Tore for en spennende kveld rundt spillbrettet. Joan hadde med ett nytt spill som kun Sveinmain hadde prøvd før, nemlig Adel Verplicht.

Her skulle alle velge sted og funksjon, og det lønte seg å velge det de andre ikke valgte. Altså en litt bluffvariant av ett spill. En kan kjøpe kort, ha en kunstutstilling, tyven kan sjele kort fra utstillingen din, og detektiven kan få tyven din i fengsel. Spillet var laget med ett utgjevningsmandat slik at den som lå sist og valgte detektiv, og klarte å fange en tyv kom kjapt i tet igjen. Black ant klarte å utnytte seg av denne fordelen, og gikk aldri på utstilling med kortene sine, men satset kun på stjeling, og fakking av tyver, en skikkelig feigistaktikk. Vi andre prøvde en hummer å kanarivariant. I den siste og avgjørende utstillingsrunden hvor alle skulle vise den største samlingen sin, var det skrale greier rundt bordet. Black Ant la sine 12 kort i rekke på bordet. Tore hadde 10 og de fikk 8 og 4 poeng hver, og dermed 1 og 2. plass. Sveinmain hadde 6 kort, og de andre enda mindre, men ingen utbetaling for disse. Morten tok 3. plassen, Hollender 4. Sveinmain 5. og Hermann 6.

Så var endelig tiden kommet for å teste ut LOOPen i Pitchcar. Vi alle hadde hørt gjetord om loopen, og sett bilder av den Nederlandske originalen. Så alle gledet seg. Hermann var 1. mann som kom til loopen, men slet med å komme rundt. Trafikken ble som i Oslo i rushtiden. Det ble kø. Men en viste råd, det var bare å skyte hardt nok så gikk i allefall bilen foran gjennom loopen. De 3 første slapp å komme seg gjennom loopen selv. De neste klarte det uten hjelp, men Hollender slet med teknikken i favorittspillet sitt. Men underenes tid er ikke forbi så han kom igjennom Loopen til slutt, til og med før Black ant som lå sist i køen. Hermann kjørte friskt i tet, og føk igjennom loopen i 2. runde med Sveinmain på hjul. Morten pustet Sveinmain i nakken. Før siste strekk klarte Sveinmain å passere Hermann og kunne kruse inn til seier i sin røde Ferrari. Hermann sikret 2. plassen, foran morten 3. Tore 4. og Black ant som klarte å komme seg foran Hollender til slutt.

Vi hadde fått blod på tann for veddeløpsspill. Morten ville til Ascotbanen, men vi andre ville til Roma og Ave Cecar. Hollender startet friskt og ledet løpet etter 1. runde. Morten startet med alle korene på hånd, og hadde spilt 4 toere før noen oppdaget det. Usikkert hvor mye dette hadde å bety på hans resultater på banen. Sveinmain fikk mange yttersvinger, og Tore fikk mange sperringer. Det var tett trafikk og mye kniving, så spenningen var stor om alle skulle komme i mål. Morten vant løpet, mens Sveinmain klarte akkurat å karre seg over mållinjen, etterfulgt av Hermann som hadde laget mange ekle sperringer for de som kom bak, bla. Black ant som fikk 4. plassen. Hollender ble parkert i 3 runder og klarte kun en 5. plass, mens Tore stoppet lenge før oppløpet.

Som en avslutning på kvelden tok vi turen Trans Europa. Svein og Hollender lå godt an etter de 2 første rundene, men så tok Tore kommandoen og ble en kløpper i jernbanebygging. Han klarte til og med å vinne med å starte i byen til Morten. Vi andre, Hermann, Sveinmain og Black ant måtte ta toget til Vladivostok. Morten, og Hollender som klarte å stoppe togene sine før. Altså en god seier til Tore.

Satser på ny frisk om 14 dager i Norges største spillklubb.*

* = ut i fra antall innbyggere

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere liker dette: