Spillkveld 6. februar 06

4 spillesugne, Hollender, Black Ant, Sveinmain og Sven var samlet, og endelig kunne vi spille ett godt 4rer spill igjen. Valget falt på Charlemagne, eller Krieg und frieden som det også heter. Sveinmain begynte med å styre lidelsene, de 2 første, men så var det slutt. Han hus ble brent ned, men det var en sosialistisk stemning rundt bordet denne kvelden, selv uten Morten som kom senere. Alle ville brenne på alle, og ingen ble slaktet, og ingen ble sterke. Sveinmain klarte å få en ledelse, men Hollender ville være med å spiste seg innpå til en penge lavere med 7. Sven hadde 3 og Black ant hadde 2. Så tok black ant rev i seilene akkurat i det Sveinmain skulle pungtere spillet med å by alt i nest siste runde. Men Hollender ba da så snilt om Kongens velsignelse, og som konger flest ble Hollenders bønn tatt til følge. Han fikk da halvparten av Sveinmain sine kort, og kupp-planene ble brått avlyst. Black ant fikk æren av å bestemme siste lidelse, og klasket 19 poeng i bordet. Kun Hollender kunne matche han i antall kort, men nådde ikke opp, og dermed fikk Black ant 6 poeng i siste runde, og 9 totalt, og ble vinneren. Sveinmain hadde 8, Hollender 7 og Sven 3 poeng.

Morten var kommet, og klar med ladet pistol. Da var det bare å rydde bordet, ta på seg Toskakofta og stålblikket, og gjøre klar til Ca$h n gun$. Sveinmain hadde laget en flott hjemmesnekret utgave, med norske regler, og i manko på salg på vannpistoler grunnet årstiden hadde alle tatt med sin egen. I tilfelle rottefelle hadde han en klase bananer i beredskap. Etter en kort innføring av reglene og en treningsrunde hvor Sven drepte alle som satt rundt bordet i ett trekk, så hadde alle forstått poenget med spillet, og vi kjørte en runde uten spesialregler. Black ant fikk kjapt 2 plaster i 2. runde, og ett bang,bang,bang i 3. runde så var han ute. Vi andre fire klarte å holde oss inn i spillet. Sveinmain skulle drepe Hollender, men ble skutt av Svens bangbangbang rett før. Morten og Sven fikk en del penger i potten etter at Hollender og Sveinmain feiget ut. Til slutt etter runde 8 endte de begge opp på 115 000 dollars, og delte seieren.

Neste runde gikk med spesialkort. Noen fikk mer glede av de enn andre. Sven fikk the cumming og kunne velge ammunisjon, og Morten fikk the Kid og kunne velge mål etter de andre. Sveinmain derimot røk ut med 3 plaster etter 2 runder med sine spesialkort på hånd. Hollender drepte Sven med The insane, og ett par runder senere så var Sven ute. Black ant klarte kunststykket å stikke av med en feit pott alene da Sven, Morten og Joan alle skøyt hverandre. Når han i tillegg spilte the unbreakeble kortet sitt og kunne være med på potten selv om han var død, fikk han en uinntagelig ledelse. Han vant med 215 000 foran Hollender som hadde 115000 og Morten med 85000.

Ca$h and gun$ vil nok komme på bordet ved senere anledninger, men er nok ett spill som ikke blir spilt hver kveld. Men, morsomt var det! Så bare lag din egen utgave, og test i vei!!! Ett annerledes Cowboyspill med masse interaksjon…..

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere liker dette: