3.11.05

Sahara winn og bluff-klubben skulle endelig ta turen tilbake til sitt opphav. Nemlig verdens beste veddeløpsspill: Royal Turf, med superhesten Sahara wind i hovedrollen som igjen skulle la sine fans gå skuffet hjem fra Ascotbanen. Og selvfølgelig en runde Bluff, ett superdupert bluffe og terningspill.

Royal Turf:
1. runde ble meget jevn, med ett unntak, supersabotør Sven. Han hadde ikke fått en fis til å gå av ved tungtvannsfabrikken på Rjukan, uten å bli tatt. Etter endt 1. løp satt han igjen med skarve £50. Vi andre hadde tjent opp rundt £500 hver. Tror Sven hadde satset på Sahara wind, som selvfølgelig kom på sisteplass, med straffegebyr til banken. 2. løpet ble en suksess for Morten og Sveinmain. Begge satt igjen med 1600 og 1400 kroner etter 2. løp. Black ant, Joanb og selvfølgelig Sven var ett hav bak. Sisteløpet teller dobbelt, så alle hadde en sjanse på seier,(Sven kun en meget teoretisk en), så her lønte det seg å satse taktisk. Black ant, Joan og Sveinmain satset på Red Fox(Black ant og Sveinmain hadde en dobbel). Den støk av gårde som ett skudd, og ledet klart, når det var kun denne hesten som ikke hadde flyttet, og det var Sven sin tur til å kaste. Av 6 mulige trekk fikk han hestesko, og dermed strøk Red Fox 13 steg videre frem mot en klar serier. Noughat fikk Morten og Sven inn til en 2. plass. Så nå var det opp til Morten å få inn sistehesten uten å hjelpe Sveinmain. Valget sto mellom Albino og superhesten Sahara wind. Morten flyttet Albino, og han, Sveinmain, Sven og Black ant fikk alle lik premie. Morten var så opphengt i Albino(som hadde gitt han suksess i begge foregående løp), samtidig som tilliten til Sahara wind var såpass dårlig at han overså at den kunne flytte hele 15 flytt, noe som ville gitt han, Sven og Joan klingende mynt i kassen. Dette fikk utfall for seieren. Sveinmain vant dermed med £3000, Morten tok 2. plassen med £2400, Black Ant 3. med £2350, Sven klarte en fantastisk sisterunde og fikk £1550, mens Joan hadde alene satset på Earl Gray i siste løp, og det med en dobbel. Earl Gray tapte med glans, og Joan måtte betale £400 til banken, og endte opp med £1150.

Som en flott avslutning på en flott kveld, ble det en runde Bluff.
Sven fikk den værst tenkelige starten da han mistet 3 terninger med en gang. Black ant mistet også to, men fikk inn 2 kollektive straffer på rad, og var dermed med i spillet igjen. Joan satset litt høyt, og terningene hans forsvant rimelig raskt, selv om Sven ble 1.mann ut. Da var det bare Black ant, Morten og Sveinmain igjen. Morten hadde 4 terninger, og vi andre 2. Black ant røk ut etter å ha vært høyt oppe da han gav Morten og Sveinmain kollektiv straff. Da var det Mortens 3 terninger mot Sveinmains ene. Det ble vel egentlig ingen match. Sveinmain satset og Morten så, så var eventyret ute for Sveinmain.

Dagen sitat: Lykken står den gode bi. (Sven, rett før han kastet Red fox 15 flytt frem, mot sin vilje i 3. løp)
Nattens mareritt(En hest og drømme om, som kan gjøre at en sover ekstremt dårlig): Sahara wind.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere liker dette: