Spillkveld 11. oktober

Spillsamlingen ble spredt utover bordet, dagens valg skulle tas. Etter en runde med mimring over den gangen vi kun kunne velge Settlers, ble eliminasjonsmetoden brukt. Valget denne gangen falt på:
AUSTRALIA.
Alle var vi førstereisgutter, for å industrialisere og lage nasjonalparker i Australias 24 regioner. Ferden rundt omkring på øya skulle gå med fly. Sveinmain skjønte raskt hvordan en skulle gjøre det, og tok en rask ledelse. Den holdt helt til Joan klarte å lese i reglene at det var mulig å flytte en brikke for 4 australske dollar. Noe han kjapt tjente poeng på. Black Ant var ikke dårligere og kom seg også oppover på poengskalaen. En lettere forvirret Tore begynte også å få dreisen etterhvert. For her var det virkelig en del å følge med på. Joan dro assosiasjoner til Taj Mahal. Det var lett å bli svimmel, men etterhvert kom vi mer og mer inn i det. Joan klarte å plassere ett par rangers på vinnmøllestigen, noe som viste seg skulle bli lukrativt, men som gav han mindre uttelling på brettet. Det ble to puljer tetpuljen med Black Ant og Sveinmain, og kampen om bronsjen mellom Joan og Tore. Det var jevnt om begge plassene, men Sveinmain tok noen kortsiktige poeng på slutten, og gav Black Ant en gavepakke, og 20 raske poeng. Sveinmain hadde en backopp plan, og fly inn i en glemt region, og høste av utbyttet. Men, Tore hadde oppdaget muligheten, og tjente en 12 – 13 poeng på å ta denne glemte regionen, og dermed smatt han opp på 3. plass på 82 p. Joan tok 4. plass med 80p., Sveinmain 104 p. 2. plassen og Black ant fikk seieren med 116 poeng.
Autralia var en kjekk opplevelse hvor det var mye å følge med på. Ikke så alt for komplisert å lære, men sikkert ett liv å mestre.

Etterpå ble det 2 løp av 3 runder med det sagnomsuste Ave Cæcar. Joan vant første løp foran Tore, Sveinmain og Black Ant. I andre løp ledet også Joan før oppløpet, men satt igjen med en 6er. Black Ant utnyttet dette og smatt foran å i mål. Joan ble nr. 2. Tore nr. 3 og Sveinmain nr. 4.

Til slutt tok vi en kjapp runde Viegen Vangen. Ett bluffspill om fluer. Black ant kom i siget, og kontrollerte sine fluer godt. Han fikk blant annet kuøyet, som gav 3 plusspoeng. Tore fikk spindelveven som gav 4 minuspoeng. Men rettet det hele opp med kurunka som gav 4 plusspoeng. Joan klarte å få 3 plusspoeng, det samme gjorde Sveinmain, men fikk utdelt fluesmekkeren av Black Ant, som gav ett minuspoeng. Black ant og Joan delte seieren med 3 poeng hver. Sveinmain fikk 2. mens Tore fikk 1 poeng.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere liker dette: