Spillekveld 16.11.05

Samling hos Sveinmain, med potis, brus og det spillvennlig snavelet: Ananas(null søl, og lite flekker). Etter en passiar om flomvann++ hos Sveinmain, en av de få plassene på Jørpeland med en tørr kjeller, så ville vi ta turen til St.Petersburg. Sven hadde aldri vært der før, men Black ant var meget klar. Det gikk fort opp for Ole Andre og Sveinmain at Black ant hadde nok fått litt for mye vodka sist han var i byen, for han husket reglene meget dårlig. Sven derimot tok reglene meget raskt, og hang godt med i spillet. Black ant, derimot levde kun på de gode minnene fra sist gang, minner en dement ikke en gang ville misunt han. Black ant satset kun på grønne og røde kort, noe han «alltid» hadde lyktes med. Sveinmain stakk litt i fra Sven og Ole Andre som fulgte hverandre tettere enn ett homofilt ekteskap: De knivet hele veien om hvem som skulle ligge foran. Black ant fikk seg en liten overraskelse da spillet plutselig gikk mot slutten. Sveinmain lå i tet og hadde sjanse til å avslutte, men følte han hadde kontroll, og lot Black ant få en runde til for å bevise at hans strategi var riktig. Sven klarte endelig å komme foran Ole Andrè, i nest siste runde. Siste runde gikk, og Sveinmain lå fortsatt i tet med ett godt forsprang, mens Black ant klarte å karre seg til 22 poeng før siste og avgjørende telling av røde kort. 7 kort gav 21 poeng og 53 sammenlagt. Ole Andrè klarte å komme likt med Sven før siste telling. Begge hadde 5 røde kort hver og 15 poeng, men Sven hadde en gul 10er i lomma, og dermed var 2. plassen hans med 63 poeng mot Ole Andrès 62. Sveinmain var det ingen som kunne gjøre noe med denne gangen. Han hadde også 5 forskjellige røde kort og fikk 15 poeng og vant med 73 poeng.

Dagens kort-farge: BLÅ! Som de fleste som har drukket for mye vodka og våkner opp på mandagen…..

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere liker dette: