SPILLKVELD 16. AUGUST

:
Meget kort innkalling til spillkveld, så vi ble tynt bemannet, men 3 håpefulle stilte. Etter en times peptalk om løst og fast, bars det avgårde i nordvest India i stormogulenes rike; Tadsch Mahal.

Idar var førstereisgutt, så vi tok en kort regelinnføring, siden Idar, som resten av oss er av typen LBP(learning by playing).

Denne gangen skulle vi for første gang spille skikkelig uten husregler. Spillet ble med det litt tammere, med mindre kriging. Idar trodde til å begynne med at 4 elefantkortet vokste på trær, og brente av og erobret 3 av de 4 føste elefantmaktene. Mens vi andre ble avspist med noen moguler. Elefantmakten jevnet seg etterhvert, mens Black Ant seg i fra med sitt +2 kort, samt at han fikk endel gode elefantmaktkort han også. Idar slet med å få disse fantastiske elefantkoretene, som ikke vokste på trær alikevel. Og sakket akterut i feltet. Black Ant ledet med 10 og 15 poeng, før slaget om Stormogulene skulle stå i runde 8. Black Ant hadde serven, men Sveinmain svarte så godt han kunne. Idar trakk seg tidlig med en makt, så slaget sto om resten. Black Ant hadde spilt ut sitt 5 kort, med Sveinmain svarte med sitt 6, og siste og vi begge var helt likt. Black ant hadde ikke flere kort i riktig farge. Han måtte trekke seg ut, og ble sittende igjen med null (0). Mens Sveinmain spiste seg innpå med minst 10 poeng. Black ant ledet forstatt, min siden Idar trakk seg så spite han seg inn i spillet igjen. Sveinmain klarte å få en laaaannnng rekke med palass, og håvet inn poeng, mens Black Ant fikk poeng på Elefantmakten. Idar sakket litt akterut igjen. Siste runde og det var ganske likt. Black ant hadde serven, og trakk seg ut og erobret 4 poengeren. Sveinmain fikk en 7 poengs rekke, og smøg seg foran med 2 poeng. Uheldigvis for han hadde Black ant en 5 korts rekke på hånda, og endte med 68 poeng. Sveinmain fikk 66 mens Idar endte på 56.

Kjekt å spille etter reglene, men vi var vel alle enige om at husreglene fortsatt er best!
(Forresten så spilte vi etter husregler også denne gangen, for i følge arket får en kun ett poeng uansett hvor mange palasser en bygger, og ikke ett poeng pr. palass. Fant det ut i runde 6. men da var vi allerede halvveis, så det var litt sent for sveinmain å informere de andre om det!!!).

Men uansett tror jeg husregler fortsatt er best!!! Ikke sant Black ant?
Husk: Intet spill uten husregler!!!!!!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere liker dette: